erdmost
erdiradio_online
handball
SzepesBanner
Megyei Jogú Városok Szövetsége
mjvsz
nav
KormanyzatBanner
Érdcenter
agaboga
CsukaBanner
tanuszoda
visegrad
tamop
- KÉPVISELŐI TÁJÉKOZTATÓK 2016.
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése
Tájékoztató a képviselői tevékenységről - Pulai Edina
2016.12.22. csütörtök 15:15

Tájékoztató a képviselői tevékenységről

Tisztelt Közgyűlés!

A Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 32. § (2) bekezdésének k) pontja szerint a települési képviselő a törvényben foglaltaknak megfelelően köteles kapcsolatot tartani a választópolgárokkal, akiknek évente legalább egy alkalommal tájékoztatást nyújt képviselői tevékenységéről.

A fenti rendelkezés végrehajtása érdekében az Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 31/2014. (XI.26.) önkormányzati rendelet 46. § (2) bekezdése előírja, hogy a képviselői munkáról szóló tájékoztatót a képviselőnek írásban be kell nyújtani a Közgyűlésnek.

2016. évi tevékenységemről az alábbiak szerint szeretném tájékoztatni a választópolgárokat:

A város Pénzügyi és Költségvetési Bizottságának elnökeként, a Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság és a Vagyonnyilatkozati, Összeférhetetlenségi és Méltatlansági Bizottság tagjaként a bizottsági üléseken és a Közgyűlés munkájában rendszeresen részt veszek, és igyekszem hasznos javaslatokkal élni a városban élő közösség érdekében.

Képviselői munkám egyik legfontosabb eredményének tartom, hogy az általam többször javasolt fejlesztések, - melyek választási programomban is szerepeltek - megjelennek a város fejlesztési tervei között. Itt megemlíteném az infrastruktúra fejlesztést, a kerékpárút tervezett megépülését, illetve a munkahelyteremtés irányába tett lépéseket.

Az érdiekkel tartott kapcsolatom rendszeres és eredményes. Telefonon történő megkeresés hetente 3-4 érkezik hozzám, melyek legfőképp az utak állapotával, közbiztonsági, közlekedésbiztonsági témákkal kapcsolatosak.

A személyes megkeresés folyamatosnak mondható, hiszen napi szinten találkozom a helyi emberkekkel, akik legtöbb esetben kéréssel fordulnak hozzám, de szép számmal kapok köszönetet, mely nemcsak nekem szól, hanem azoknak is, akik ügyükben eljártak, segítettek.

Mint a helyi Ifjúsági Önkormányzat megalakítására tett egyik javaslattevő, folyamatosan figyelemmel kísérem az Ifjúsági Önkormányzat munkáját, és lehetőségeim szerint részt veszek a diákokat érintő rendezvényeken.

Az eltelt időszak tapasztalata bizonyította, hogy a város fiatalsága nagy örömmel és lelkesedéssel fogadta ezt a lehetőséget. Elmondhatom, hogy más település is kedvet kapott a diákok ilyen módon történő támogatásához, ennek keretében novemberben fogadtuk Vác városának fiatalokból álló küldöttségét.

Mivel Érden rendszeresen közlekedésbiztonsági napot tartunk a helyi tanulóknak, már most megkezdődött a következő évi rendezvényt szervezése, melyet április 6-ra tervezünk.

Képviselői munkám mellett továbbra is vállalok karitatív tevékenységet. A Magyar Vöröskereszt helyi szervezetével minden év végén közös ételosztást szervezünk az arra rászorulóknak.

Mivel alapító tagságot vállaltam településünk Egészségügyi Intézményének javára létrehozott alapítványban, fontosnak feladatomnak tartom további támogatók megnyerését, a még jobb egészségügyi ellátás érdekében.

Érd, 2016. december 02.

Pulai Edina

Nyomtatás
Ajánlás a Facebook-on Share
Események
2018. október
HKSzCsPSzV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Felhívások
Meghívó
2018.10.24. szerda 15:00
Polgárok Háza I. emelet 117. tárgyaló – Érd, Alsó u. 3.
2018.10.24. szerda 17:00
Polgárok Háza I. emelet 117. tárgyaló – Érd, Alsó u. 3.
2018.10.25. csütörtök 10:00
Polgárok Háza Díszterme – Érd, Alsó u. 3.
foldrajzi.jpg
katasztrofa
erdi_ujsag_2016.jpg
Érdi Lap
tamop
napraforgp
Érdi galéria