erdmost
erdiradio_online
handball
SzepesBanner
Megyei Jogú Városok Szövetsége
mjvsz
nav
KormanyzatBanner
Érdcenter
agaboga
CsukaBanner
tanuszoda
visegrad
tamop
CIVIL PÁLYÁZATOK 2009.
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése
Kulturális Keret 2009.
2009.03.31. kedd 17:00

Pályázati felhívás

 

Érd Megyei Jogú Város Oktatási és Művelődési Bizottsága a civil szervezetek önkormányzati támogatásáról szóló 4/2007. (II.26.) rendeletében foglaltak alapján  pályázatot hirdet az Önkormányzat közigazgatási területén működő civil szervezetek részére.

 

A Kulturális Keretre pályázhatnak mindazon  civil szervezetek, amelyek az alábbiakban felsorolt feladatokat kívánják megoldani:

 

a)       Érd Megyei Jogú Városban hagyománnyal bíró vagy hagyományteremtő céllal megvalósuló fesztiválok, rendezvények szervezése vagy azokhoz való aktív kapcsolódás,

b)       Érd Megyei Jogú Városban kulturális, művészeti, művészeti események, kiállítások rendezése, kiadványok készítése,

c)       Nemzetiségi, kisebbségi hagyományőrző programok, események rendezése,

d)       Oktatási, nevelési célú városi rendezvények vagy rendezvénysorozatok szervezése és lebonyolítása.

A pályáztatás rendje:

 

A program megvalósításának határideje a pályázat kiírását követő legkésőbb 1 év, a pályázat szakmai és pénzügyi beszámolójának határideje legkésőbb a pályázati cél megvalósulásától számított 30. nap.

 

Ugyanazzal a programmal csak egy kerethez lehet pályázni.

 

Működési támogatás keretre és Pályázati önrész keretre együttvéve legfeljebb összesen egy pályázat, valamennyi egyéb keretre együttvéve pedig legfeljebb összesen kettő pályázat adható be.

 

A benyújtási határidőt követően beérkezett/postára adott pályázat érvénytelen.

 

A pályázat  hiányosan kitöltött adatlap és a kötelező mellékletek hiánya esetén érvénytelen. Utólagos hiánypótlásra nincs lehetőség.

 

A benyújtás módja:

 

A pályázatot személyesen lehet benyújtani ügyfélfogadási időben a Polgármesteri Hivatal  Humánpolitikai Irodára (Érd, Alsó u. 3., I.em. 110. sz.), ügyfélfogadási időn kívül az Ügyfélszolgálati Irodára (Alsó u. 3., fsz.)

vagy postai úton a Humánpolitikai Irodának címezve, mindkét esetben  egy példányban, zárt borítékban. A borítékra kérjük ráírni: „Kulturális Keret pályázat”. Postai úton benyújtott pályázat esetén a benyújtási határidőn a postára adás idejét kell érteni.

 

A benyújtás határideje:  Érd város honlapján való megjelenést követő 30. nap.

Pályázni a pályázati adatlap benyújtásával az abban meghatározott dokumentumok csatolásával lehet azzal, hogy ugyanazon civil szervezetnek több pályázat benyújtása esetén a programhoz közvetlenül nem kapcsolódó pályázati dokumentumok közül a bírósági bejegyzés másolatát, az alapszabályt és az alapító okiratot tárgyévben csak a legelső pályázatához kell csatolnia.

Az adatlap a Polgármesteri Hivatal Humánpolitikai Irodáján vehető át, vagy letölthető a www.erd.hu honlapról.

 

A pénzügyi támogatás felhasználása és elszámolása:

 

A pályázatonként  elnyerhető legnagyobb támogatás összege legfeljebb 600 000 Ft lehet.

A pályázatok elbírálásánál előnyt élveznek azok a pályázók, akik a pályázati cél megvalósításához saját forrással is rendelkeznek.

 

A nyertes pályázókkal az Önkormányzat támogatási szerződést köt.

A civil szervezet a támogatás összegének felhasználásáról a támogatási szerződésben meghatározott módon köteles elszámolni, illetve a megvalósulásról szakmai beszámolót készíteni, mely benyújtásának határideje legkésőbb a pályázati cél megvalósulásától számított 30. nap.

 

A támogatási szerződésben rögzített céltól eltérő felhasználása valamint a feladat teljesítésének elmaradása esetén, illetőleg ha a civil szervezet a támogatás igénylésekor lényeges körülményről, tényről valótlan vagy hamis adatot szolgáltatott, vagy a felhasználásról nem számol el, a támogatás összegét vissza kell fizetni.

 

A döntésről valamennyi pályázót írásban értesítjük.

 

 

Oktatási és Művelődési Bizottság

Nyomtatás
Ajánlás a Facebook-on Share
Események
2018. november
HKSzCsPSzV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Felhívások
Meghívó
2018.11.21. szerda 16:00
Polgármesteri Hivatal II. emeleti tárgyaló
2018.11.22. csütörtök 09:00
Polgárok Háza I. emelet 117. tárgyaló – Érd, Alsó u. 3.
2018.11.22. csütörtök 18:00
Polgárok Háza Díszterme – Érd, Alsó u. 3.
foldrajzi.jpg
katasztrofa
erdi_ujsag_2016.jpg
Érdi Lap
tamop
napraforgp
Érdi galéria