erdmost
erdiradio_online
handball
SzepesBanner
Megyei Jogú Városok Szövetsége
mjvsz
nav
KormanyzatBanner
Érdcenter
agaboga
CsukaBanner
tanuszoda
visegrad
tamop
- Pályázatok, álláshirdetések
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése
Pályázati kiírás tanulmányi ösztöndíjra
2010.08.16. hétfő 11:46

PÁLYÁZATI  KIÍRÁS

Tanulmányi ösztöndíjra

 

            A pályázatra azok az önkormányzat területén állandó lakóhellyel rendelkező, kimagasló tanulmányi eredményű magyar állampolgárok jelentkezhetnek, akik állami általános iskola 5.-8., középiskola  9.  vagy magasabb évfolyamán  és  felsőoktatási intézményben, illetve államilag elismert  általános, közép- és felsőfokú oktatási intézményben folyó nappali tagozatos, költségtérítéses, vagy államilag finanszírozott első képzésben vesznek részt.

Az ösztöndíj időtartama 10 hónap, azaz két egymást követő tanulmányi félév (szeptember – január, illetve február – június) időtartamra.

            Pályázni kimagasló tanulmányi és versenyeredmény elérése esetén lehet, amennyiben az egy háztartásban élők egy főre jutó jövedelme nem éri el a mindenkori nyugdíjminimum háromszorosát.

            Ösztöndíj csak abban az esetben kerül folyósításra, ha az ösztöndíj folyósításának időtartama alatt a pályázó beiratkozott hallgatója, tanulója a pályázatban megjelölt intézménynek.

            Az elnyert ösztöndíjat közvetlen adó- és TB járulékfizetési kötelezettség nem terheli, azonban az adóalapot növelő jövedelemnek számít.

            A pályázatot zárt borítékban a Polgármesteri Hivatal Humánpolitikai Irodáján (2030 Érd, Alsó u. 3.) írásban – a pályázó által aláírva – egy példányban  kell benyújtani az erre rendszeresített nyomtatványon.

            A pályázat benyújtási határideje minden év szeptember 20., a második félévre való beiratkozást, a kimagasló tanulmányi  és versenyeredményt február 28-ig kell igazolni.

           A pályázatot benyújtani személyesen vagy postai úton lehet, a postai úton benyújtott pályázat esetében a benyújtási határidőn a postára adás idejét kell érteni.

          A benyújtási határnapot követően beérkezett/postára adott pályázatokat érvénytelennek kell tekinteni.

          A kötelező mellékletek hiánya, illetve a hiányosan kitöltött adatlap esetén a pályázat érvénytelen, utólagos hiánypótlásra nincs lehetőség.

          A tanév második félévére az ösztöndíj további folyósításához a benyújtási határnapot követően beérkezett/postára adott igazolásokat érvénytelennek kell tekinteni. Utólagos hiánypótlásra nincs lehetőség.

            Az érdekeltek a pályázatok elbírálása után a bizottság döntéséről írásbeli értesítést kapnak.

            A pályázók a következő személyi és egyéb adatokat kötelesek a pályázatban megadni: név, állandó lakcím, levelezési cím, telefonszám, anyja neve, tanulói azonosító száma, születési helye és ideje, bankszámlaszám ( ha van), általános iskola, középfokú illetve felsőoktatási intézmény, a kar és a szak teljes megnevezése, a tanulmányok várható időtartama.

            A pályázat kötelező melléklete az általános iskola, a  középfokú illetve felsőoktatási intézmény által kiadott igazolás arról, hogy a pályázó a fentiekben meghatározott képzéstípusok valamelyikében vesz részt, az előző tanév végi eredmény igazolása, az eltartók jövedelem kimutatása, nyilatkozat a 2007. évi CLXXXI. törvény szerinti  összeférhetetlenség, illetve érintettség fennállásáról vagy hiányáról, testvér(ek) iskolalátogatási igazolása/ hallgatói jogviszony igazolása.

 

Érdeklődni lehet: Pató Anna ügyintézőnél  (Polgárok Háza, 2030 Érd, Alsó u. 3. 110. szoba)

Tel.: 06-23-522-349

Közzétételi kérelem

Nyilatkozat

Pályázati űrlap

Nyomtatás
Ajánlás a Facebook-on Share
Események
2018. december
HKSzCsPSzV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Felhívások
Meghívó
2018.12.18. kedd 15:00
Polgárok Háza I. emelet 117. tárgyaló – Érd, Alsó u. 3.
2018.12.18. kedd 17:00
Polgárok Háza I. emelet 117. tárgyaló – Érd, Alsó u. 3.
2018.12.20. csütörtök 10:00
Polgárok Háza Díszterme – Érd, Alsó u. 3.
foldrajzi.jpg
katasztrofa
erdi_ujsag_2016.jpg
Érdi Lap
tamop
napraforgp
Érdi galéria