erdmost
erdiradio_online
handball
SzepesBanner
Megyei Jogú Városok Szövetsége
mjvsz
nav
KormanyzatBanner
Érdcenter
agaboga
CsukaBanner
tanuszoda
visegrad
tamop
Korábban írtuk 2005...
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése
Városi pedagógusnapi ünnepség
2005.06.07. kedd 15:50

Városi pedagógusnapi ünnepségre került sor június 2-án a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban. A pedagógusokat dr. Döcsakovszky Béla polgármester, Fáykissné Marillai Zsuzsanna, az Oktatási és Muvelodési Osztály vezetoje köszöntötte. A musorban felléptek a Vörösmarty Gimnázium, a Lukin László Muvészetoktatási Intézmény, a Hunyadi János Általános Iskola, a Korösi Csoma Sándor Általános Iskola diákjai.

Érd Város Önkormányzata a 16/1999.(VII.19.) számú rendelete alapján díjakat és kitüntetéseket adományozhat. Az Érd Közoktatásáért Díj azoknak a személyeknek és közösségeknek adományozható, akik kiemelkedo eredményt értek el az óvodai, iskolai és intézeti oktató-nevelo munkában, a tehetséggondozás területén. Magas fokú pedagógiai és szakmai felkészültségük alapján élen járnak az újszeru és hatékony pedagógiai módszerek kidolgozásában.

Több évtizedes kiemelkedo pedagógiai és szakmai munkájáért, az új iránti fogékonyságáért Érd Város Önkormányzatának Képviselo-testülete
Érd Közoktatásáért Díjat adományozott
Csabai Antalné tanítónonek.

A városban végzett több évtizedes kimagasló óvodapedagógiai munkájáért Érd Város Önkormányzatának Képviselo-testülete
Érd Közoktatásáért Díjat adományozott
Domján Sándorné óvodapedagógusnak.

A városban végzett több évtizedes kiemelkedo szakmai és pedagógiai munkájáért, a környezeti nevelés iránti fogékonyságáért, a tantárgypedagógia terén átadott tapasztalataiért Érd Város Önkormányzatának Képviselo-testülete
Érd Közoktatásáért Díjat adományozott
Horváth Kinga középiskolai tanárnak.

A díjakat dr. Döcsakovszky Béla polgármester adta át, majd virággal köszöntötte a vasokleveles, a gyémántokleveles, az aranyokleveles pedagógusokat, majd jutalmat adott át az elmúlt tanévben kiemelkedo munkát végzoknek.

Nyomtatás
Ajánlás a Facebook-on Share
Események
2018. augusztus
HKSzCsPSzV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Felhívások
Meghívó
foldrajzi.jpg
katasztrofa
erdi_ujsag_2016.jpg
Érdi Lap
tamop
napraforgp
Érdi galéria