Érd Megyei Jogú Város

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

2030 Érd, Alsó utca 1.

Levélcím: 2031 Érd, Pf.: 31.

E-mail: onkormanyzat@erd.hu

Telefonközpont: 06-23-522-300

Ügyfélszolgálat: 06-23-522-301

Hivatali Kapu: ERDPH

KRID szám: 707189964

Keresés az oldalon

Korábban írtuk 2005...

Érdi napok - 2005.

2018. okt. 10.

Tisztelt Érdi Polgárok!
Kedves Érdre Látogató Vendégeink!

A nyár folyamán az égiek nem kedveztek az érdieknek, özönvízszeru eso árasztott el számos lakóházat, útjainkat, de a viharfelhok szerencsére elvonultak, s a bajok feledésbe merülnek. Minden reményünk meglehet, hogy kellemes osz elé nézünk, melynek elso hónapja, a szeptember idén is az Érdi Napok jegyében telik, immár 6. alkalommal.

A korábbi évekhez hasonlóan gazdag, változatos programokat ajánlhatok figyelmükbe. A számtalan érdekes esemény közül az elso a már országos hírnévre szert tett Kilométeres Utcabál. A Balatoni úton a vendéglátóhelyek hagyományosan színes programokkal, ismert muvészekkel, együttesekkel, gasztronómiai különlegességekkel fogadják az érdeklodoket. Az önkormányzat "Világzenei színpadán" fellépnek testvérvárosaink, Lubaczów és Szászrégen, valamint régiónk nemzetiségeinek muvészeti csoportjai.

Tovább...

Érdi pedagógiai szakmai napok

2018. okt. 10.
Érd Város Önkormányzata Pedagógiai Szakmai Napokat rendezett október 24-én és 26-án a Szepes Gyula Muvelodési Központban és városi intézményekben. A szakmai napok témái voltak:

 

Tovább...

Gyermeknap

2018. okt. 10.

  Május 29. vasárnap a muvelodési központ elotti téren

Tovább...

Hatórai Tea

2018. okt. 10.
Érd és Budapest - lehetséges-e az összefogás?
beszélgetés a fováros "újhullámos" vezetojével

 

Tovább...

Informatikai stratégiai elképzelések

2018. okt. 10.
Érd Város Önkormányzata elkészítette informatikai stratégiáját, hogy az európai uniós csatlakozás és a Magyar Információs Társadalom Stratégia új követelményeinek integrált módon tudjon megfelelni. A stratégiaalkotás révén a hivatal képes céltudatosan felkészülni a jövo kihívásaira, és képes koncepciót alkotni, merre kíván a következo évek során fejlodni.
Tovább...

Kísérleti jelleggel beindul a "Zöldjárat"

2018. okt. 10.

Érd lakóinak jelentos gondot okoz a kertvárosias környezetbol adódó nagy mennyiségben keletkezo zöldhulladék. A város környezeti problémáit fokozza, hogy a lakosság sokszor égetéssel próbálja megsemmisíteni a zöldhulladékot. A szállítási költségek csökkentése és a környezet megóvása érdekében döntött korábban a képviselo-testület a házi komposztálók beszerzésérol és a lakosság részére történo ingyenes kihelyezésérol. Ezen intézkedés azonban nem tudja teljes egészében megoldani, kezelni a zöldhulladék kulturált és környezetbarát kezelésének kérdését.

Tovább...

Közlekedési konferencia

2018. okt. 10.

Közlekedési konferenciát tartottak Érd város és térsége közlekedését érinto kérdésekben 2005. október 11-én a Szepes Gyula Muvelodési Központban.

 

Tovább...

MegkÉRDeznek minket!

2018. okt. 10.

Ne lepodjünk meg, hogy ebben az idoszakban kérdezobiztosok csöngetnek be hozzánk, hiszen megkezdodött Érd új településfejlesztési felmérése! Mindannyian ismerjük városunkat, ami, ahogy Pelikán elvtárs mondaná: "Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk!" Itt a lehetoség, hogy változtassunk, és elinduljunk a változtatás irányába Érden! Végre kíváncsiak a mi véleményünkre is, legyünk hát nyitottak és szánjunk egy kis idot a válaszadásra.

Tovább...