Érd Megyei Jogú Város

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

2030 Érd, Alsó utca 1.

Levélcím: 2031 Érd, Pf.: 31.

E-mail: onkormanyzat@erd.hu

Telefonközpont: 06-23-522-300

Ügyfélszolgálat: 06-23-522-301

Hivatali Kapu: ERDPH

KRID szám: 707189964

Keresés az oldalon

Korábban írtuk 2005...

Megnyílik Érden az elso hulladékudvar

2018. okt. 10.

Az érdi kertvárosias környezetbol adódó életvitel automatikus velejárója a hulladékprobléma. Az itt élok háztartásában, a nagy mennyiségu zöldhulladékon kívül számos olyan hulladékféleség is keletkezik, amitol nehezen lehet megválni. Ezt vagy a hulladék fajtája okozza, mert nem lehet a kommunális hulladékkukába tenni, vagy pedig a mérete miatt nehéz megszabadulni tole.

Tovább...

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján

2018. okt. 10.
Érd Város Önkormányzata ünnepséget rendezett az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére október 23-án a Szepes Gyula Muvelodési Központban.

 

Tovább...

Mufüves pálya

2018. okt. 10.

Városunk egészen kivételes helyzetbe került, hiszen egy idoben épül három mufüves pálya, ami jelentos mértékben javítja a fiatalok sportolási lehetoségét. A helyszínek: a Liget utcai volt strand területe, a Fügefa utcai játszótér és a Batthyány Általános Iskola. A pályák alkalmasak focizásra, streetballra, röplabdázásra, palánkrendszerrel, kapukkal, védohálókkal rendelkeznek. Sot, télen korcsolyapályaként is szolgálhatnak – minden bizonnyal sokak örömére. Érdligeten október 8-án baráti futballmérkozésekkel kezdodött meg a pályákkal való ismerkedés.

Tovább...

Átadták az új buszpályaudvart

2018. okt. 10.

Szeptember 5-én ünnepélyes keretek között átadták a Volánbusz Rt. érdi intermodális autóbusz-pályaudvarát. Az új létesítmény jelentoségét Dióssy Gábor, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium politikai államtitkára, Demszky Gábor, Budapest fopolgármestere, Döcsakovszky Béla, Érd polgármestere és Sohár István, a Volánbusz Rt. vezérigazgató-helyettese méltatta. Az új buszpályaudvar a részvénytársaság, az érdi önkormányzat és a Stop.Shopot építo osztrák befekteto összefogásával jött létre.

Tovább...

Népmuvelok Napja

2018. okt. 10.

Augusztus 22-én a Népmuvelok Napja alkalmából dr. Csozik László alpolgármester a Szepes Gyula Muvelodési Központban köszöntötte a Csuka Zoltán Városi Könyvtár, a Magyar Földrajzi Múzeum, az Intézményi Gondnokság és a Szepes Gyula Muvelodési Központ munkatársait, és megköszönte a város kulturális életének gazdagítása érdekében kifejtett munkájukat.

Tovább...

A Szociális Munka Napja

2018. okt. 10.

A Szociális Munka Napja alkalmából ünnepséget rendezett a Szociális Gondozó Központ 2005. november 4-én a Benta Rendezvényteremben. A megjelenteket Gráczer Mihályné intézményvezeto köszöntötte.

Tovább...

Rögbi Kupa dönto

2018. okt. 10.
Újra jeles rögbiesemény színhelye lesz Érd! A tavaszi világbajnoki selejtezo mérkozés után most, október 22-én, szombaton 10 órától az utánpótláscsapatok részére kiírt Magyar Kupa döntojét rendezzük meg az Ercsi úti sporttelepen. Tavaly már olyan sikerrel szerveztük meg ezt a tornát, hogy idén is megkaptuk a rendezés jogát a Magyar Rögbiszövetségtol. Ehhez persze elengedhetetlen feltétel volt az önkormányzat segítsége, és az ÉVSE labdarúgóinak vendégszeretete. Köszönet érte!

 

Tovább...

Segítség a székelyudvarhelyi árvízkárosultaknak

2018. okt. 10.

Több vállalkozó is felkereste az Érdi Ipartestületet – foleg, akiknek erdélyi kapcsolataik vannak -, hogy szívesen segítenének az árvíz sújtotta Székelyudvarhelyen éloknek. Az Ipartestület – Pataki János elnök – kezdeményezésére Dr. Csozik László alpolgármester felvette a kapcsolatot az RMDSZ egyik képviselojével, s megállapodtak abban, mire lenne leginkább szükségük a károsultaknak. Mindenek elott – a sorrend a fontosságot is jelzi – pénznek, tartós élelmiszernek, építoanyagnak és ruhanemunek vennék a legnagyobb hasznát.

Tovább...