Érd Megyei Jogú Város

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

2030 Érd, Alsó utca 1.

Levélcím: 2031 Érd, Pf.: 31.

E-mail: onkormanyzat@erd.hu

Telefonközpont: 06-23-522-300

Ügyfélszolgálat: 06-23-522-301

Hivatali Kapu: ERDPH

KRID szám: 707189964

Keresés az oldalon

Korábban írtuk 2005...

Aradi Vártanúk emléknapja

2018. okt. 10.

Az Aradi Vértanúk emléknapján, október 6-án emlékezo ünnepséget és koszorúzást rendezett Érd Város Önkormányzata és a Református Gyülekezet a Kálvin téri református templom kertjében. Ünnepi beszédet mondott Erdélyi Takács István református lelkész. Az ünnepi musorban a Korösi Csoma Sándor Általános Iskola tanulói, az Avis Cantrix Gyermekkórus, Szigeti Eszter énekes, a Bukovinai Székely Népdalkör lépett fel. Az önkormányzat koszorúját dr. Döcsakovszky Béla polgármester és Kádár Kenese képviselo helyezte el. Az emlékezés virágait elhelyezték a pártok, a civil szervezetek, az intézmények képviseloi, érdi polgárok.

Tovább...

Semmelweis-napi ünnepség

2018. okt. 10.

Semmelweis-napi ünnepséget tartottak június 30-án a szakorvosi rendelointézetben. Ünnepi köszöntot dr. Döcsakovszky Béla polgármester mondott. Az ünnepségen került sor az idei Érd Egészségügyéért díj átadására, melyet az önkormányzat képviselo-testülete a 141/2005. (V. 26.) számú határozata alapján dr. Losonci István háziorvosnak adományozott több évtizedes kiemelkedo orvosszakmai munkájáért.

Tovább...

Április 1-jétol kinyílt az Ügyfélkapu

2018. okt. 10.

A kormány az elektronikus közigazgatás kialakítása, a polgárbarát ügyintézés megvalósítása, illetoleg az állampolgárok és a vállalkozások számára az elektronikus szolgáltatások biztosítása érdekében megteremtette az elektronikus ügyintézés lehetoségét a kormányzati portál – azaz a www.magyarorszag.hu – felületén.

Tovább...

STOP.SHOP alapkoletételi ünnepség

2018. okt. 10.

A megújuló arculatú Érd – Pest megye legnagyobb, 60 ezer lakosú városa – fontos állomásához érkezett, hangsúlyozta dr. Döcsakovszky Béla polgármester a STOP.SHOP Bevásárlópark alapkoletételi ünnepségén január 19-én. Az alapkoletételi ünnepségen részt vettek az építok, beruházók, Frauenhoffer Hans Peter, Leopold Störk , a Center Invest Kft. Brabarics Gábor, a Grabarics Építoipari Kft, Török Csaba, a STOP.SHOP. center Services Magyarországi Fióktelepének ügyvezeto igazgatója, az önkormányzat, a város intézményeinek vezetoi, a környéken élok.

Tovább...

Szent István napi ünnepség

2018. okt. 10.
Szent István Napi Ünnepséget rendeztek 2005. augusztus 20-án a Földrajzi Múzeum kertjében.

 

Tovább...

A Lubaczówi Magapar Színház Érden

2018. okt. 10.

A lubaczówi MAGAPAR színház Érden lépett fel 2005. április 15-én a Szepes Gyula Muvelodési Központban.

Tovább...

Adventi Vásár

2018. okt. 10.

Érd Város Önkormányzata és az Érdi Ipartestület 2005. december 2-23. között hagyományteremto szándékkal Adventi Vásárt szervezett a Stop.Shop üzletközpont parkolójában. A hangulatos faházakban karácsonyi ajándékokat lehetett vásárolni, kínáltak teát, lángost, süteményt. Emellett városunk intézményeinek, óvodáinak, iskoláinak diákjai, ifjúsági közösségeinek tagjai adtak musort, tették emlékezetessé az ünnepvárást. A vásár december 23-ig tartott nyitva.

 

Tovább...

Utcanévtáblák

2018. okt. 10.

Az Érdi Újság július 22-i számában adtunk hírt arról, hogy közbeszerzési eljárás lefolytatásával 1507 db utcanévtábla beszerzésérol született döntés a városházán. Régi kívánsága teljesült ezzel az itt éloknek.

A táblákat a nyertes vállalkozó idoközben leszállította, és szeptember 23-án a Balatoni úton megkezdodött kihelyezésük. Az elso táblák elhelyezését megtekintette dr. Döcsakovszky Béla polgármester is.

A foközlekedési és gyujto funkcióval rendelkezo utakon kihelyezett táblákról tájékozódhat az arra járó, hogy mely utcák keresztezodésében is jár.

Tovább...