Érd Megyei Jogú Város

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

2030 Érd, Alsó utca 1.

Levélcím: 2031 Érd, Pf.: 31.

E-mail: onkormanyzat@erd.hu

Telefonközpont: 06-23-522-300

Ügyfélszolgálat: 06-23-522-301

Hivatali Kapu: ERDPH

KRID szám: 707189964

Keresés az oldalon

Korábban írtuk 2005...

Az Érdi Kamarazenekar nagysikerű koncertje Lubaczówban

2018. okt. 10.

 

2005.január 9-én vasárnap került megrendezésre Lubaczówban - Lubaczów Érd testvérvárosa - az Újévi Koncert. A rendezvény kiemelkedo eseménye az Érdi Kamarazenekar fellépése volt Rédai Erzsébet vezetésével. A koncert este 6-kor Janusz Waldemar Zubrzycki polgármester úr köszöntojével kezdodött, ezután következett a komolyzenei rész az Érdi Kamarazenekar eloadásában. A színháztermet teljesen megtölto  közönség állva, hosszantartó tapssal köszönte meg a magas színvonalú eloadást.

A lubaczówi fellépés elokészítését és megvalósítását a Lengyel Kisebbségi Önkormányzat végezte, melynek elnöke Szabó Gábor a zenekart elkísérte Lubaczówba.
Tovább...

Gépek az útkarbantartáshoz

2018. okt. 10.

A város költségvetésének elfogadása megnyitotta az utat az ÉKF elott is, a feladatai végrehajtásához szükséges beszerzések indításához. Mint önállóan gazdálkodó önkormányzati költségvetési szerv, a közbeszerzési törvény értelmében önálló ajánlatkéronek minosül, ebbol következoen minden beszerzését a törvény alapján kell minosítenie. A feladat zökkenomentes végrehajtása érdekében szerzodést kötöttek egy tapasztalt lebonyolító céggel. Elkészült a közbeszerzési szabályzat, s ennek alapján megkezdodött az egyik legfontosabb beszerzés, az utak karbantartásához szükséges nagy értéku gépek beszerzésének az elokészítése.

Tovább...

Ünnepségek március 15-én

2018. okt. 10.
9.30 Koszorúzás az érdligeti 1848-as emlékmunél
Közremuködik: Cseke Péter színmuvész

11.00 Ünnepi megemlékezés a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében
Köszöntot mond: Dr. Döcsakovszky Béla polgármester
Ünnepi beszédet mond: Janusz Waldemar Zubrzycki, Lubaczów polgármestere
Közremuködik:Kautzky Armand színmuvész

A Harmonia Caelestis Kórus

Karnagy: Végh Katalin

A Városi Zeneiskola Fúvósegyüttese

Karnagy: Bólya László

12.00 Ünnepi képviselo-testületi ülés a Polgárok Házában
Érd Városáért Kitüntetés és az Érd Város Életmu Díjak átadása
A díjakat átadja: Dr. Döcsakovszky Béla polgármester
Közremuködik: a Városi Zeneiskola Kamaraegyüttese

18.30 Fáklyás felvonulás a Széchenyi István Általános Iskolától
Tovább...

Lengyel festőművészek Lubacwóból

2018. okt. 10.

Kiállításmegnyitó: 2005. március 14. 18.00 óra
a Szepes Gyula Muvelodési Központban.

Köszöntot mond: Dr. Döcsakovszky Béla polgármester
A kiállítást megnyitja: Janusz Waldemar Zubrzycki, Lubaczów polgármestere

A musorban közremuködik: az Érd Városi Zeneiskola kamaraegyüttese

Tovább...

Vagyonvédelmi fórum

2018. okt. 10.

Az Érdi Rendorkapitányság 2005. február 26-án, szombaton 10 órától Nyílt Szakmai Vagyonvédelmi Fórumot szervez vagyonvédelmi szakemberek részvételével a Szepes Gyula Muvelodési Központban.
Szívesen látnak minden érdeklodot!

Tovább...

Jótékonysági nap

2018. okt. 10.

Az ország minden lakója mély megrendüléssel fogadta a dél-kelet ázsiai földrengés pusztításáról szóló híreket. Srí Lanka Konzulátusa Érd városában talált otthonra, veszteségeik így még személyesebben érintik az itt éloket. Dr. Padma Gannoruwa konzul tájékoztatása szerint egy „magyar falut” építenének a hazánkból érkezo adományokból. Érd Város Önkormányzata 2 millió forinttal támogatja e cél megvalósítását. A diósdi Fidelio Kórus kezdeményezésére érdi és százhalombattai kórusok szinte azonnal egy jótékonyságri koncertre tettek javaslatot, melyhez csatlakoztak az érdi táncegyüttesek. A Gyermekek a gyermekekért táncgála és a jótékonysági kórushangverseny nagy sikert aratott február 19-én a Szepes Gyula Muvelodési Központban.
A program díszvendége Dr. Padma Gannoruwa konzul, védnöke dr. Döcsakovszky Béla, Érd város polgármestere, dr. Benedek László, Százhalombatta polgármestere, Spéth Géza Diósd polgármestere volt.
Akiknek nem volt módjukban részt venni a rendezvényen, adományaikat még befizethetik az Érd Város Önkormányzata által, Srí Lanka javára megnyitott bankszámlaszámra: 11742111-15394909-10160002.

Tovább...

Találkozó lelkészekkel

2018. okt. 10.

A történelmi egyházak elöljáróival találkozott február 17-én dr. Döcsakovszky Béla polgármester. Az immár hagyománnyá vált év eleji találkozón ez alkalommal Érd Város közép- és hosszú távú településfejlesztési koncepciójának tervezetét kapták kézhez a résztvevok. Az önkormányzat képviselo-testülete a közelmúltban bocsátotta társadalmi vitára az anyagot. Dr. Döcsakovszky Béla kérte, hogy a felekezetek illesszék be az anyagba jövobeni elképzeléseiket, tegyenek észrevételeket, javaslatokat a különbözo területeket – közoktatás, közmuvelodés, egészségügy, környezetminoség, fejlesztési stratégia stb. – taglaló fejezetekhez. A találkozót konzultáció követi majd, melyen szintén részt vesz a polgármester és Balsay István országgyulési képviselo, a koncepció koordinátora.

Tovább...

Érd Város közép-és hosszú távú településfejlesztési koncepciója

2018. okt. 10.

Hosszas elokészíto munka után, Érd Város Önkormányzat Képviselo-testülete 2004. december 16-i ülésén társadalmi vitára bocsátotta a készülo Érd Város Közép-és hosszú távú településfejlesztési koncepcióját.

Tovább...