A kulturált, magas színvonalú és a napi igényeket maximálisan kiszolgáló bevásárlópark létesítése mellett a beruházás részét képezi a Volán buszpályaudvar teljes modernizálása is.

A Center Invest 2000-ben alakult, fo tevékenysége az ingatlanforgalmazás, beruházás. Mint befekteto és tulajdonos STOP.SHOP. bevásárlóparkok építésével foglalkozik Magyarországon, eddig csak Budapesten, és most az elso vidéki városban. A megépült projekteket tole a STOP.SHOP.center Services GmbH & Co. KEG Magyarországi Fióktelep bérli és üzemelteti. A Center Invest Kft. Budapesten három bevásárlóparkot épített, a huvösvölgyi 2002-ben, az óbudai 2003-ban és az újpesti STOP.SHOP. 2004-ben nyitotta meg kapuit a vásárlók elott.

STOP.SHOP. ÉRD
Beruházó: Center Invest kft.
Tervezo: INVEX Tervezo, Beruházó és Ingatlanforgalmi Kft.
Kivitelezo: Grabarics Építoipari kft.
Teleknagyság: 25.600 négyzetméter
Bérbeadható terület: 11.500 négyzetméter
Megnyitás idopontja: 2005. augusztus 25.

A fejlesztés során felépül az új buszpályaudvar, felette egy 3 szintes parkolóház 550 férohellyel. A parkolóház egyik szintje (150 parkolóhely) P+R parkoló lesz, mely a buszpályaudvarhoz, valamint az elovárosi vasúthoz kapcsolódóan fogja szolgálni a lakosságot.

Amennyiben a tervezett beruházások megvalósulnak, úgy Érd egy XXI. századi intermodális csomóponttal fog rendelkezni (vasútállomás, buszállomás és P+R parkoló). Több ezer ember számára biztosít majd naponta kényelmes közlekedést, különös tekintettel az elovárosi vasúti fejlesztésekre, a Volán ráhordó szerepének növekedésére, és a budapesti közlekedési szövetségre, melynek megalakulása szeptemberre várható.