Érd Megyei Jogú Város

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

2030 Érd, Alsó utca 1.

Levélcím: 2031 Érd, Pf.: 31.

E-mail: onkormanyzat@erd.hu

Telefonközpont: 06-23-522-300

Ügyfélszolgálat: 06-23-522-301

Hivatali Kapu: ERDPH

KRID szám: 707189964

Keresés az oldalon

Korábban írtuk 2009....

H1N1 Oltópont a Szakorvosi Rendelőintézetben

2018. okt. 10.

Érd MJV Szakorvosi Rendelőintézete (2030 Érd, Alsó u. 3.) Oltópontot hozott létre.

Az oltópont a szakrendelőben zajló munkálatok ideje alatt az épület Alsó utcából közelíthető meg!

Tovább...

ÖNKORMÁNYZATI REFORMOT, DE MÁSKÉNT

2018. okt. 10.

T. Mészáros András polgármester szerint Érd kihasználja az európai uniós pályázatok nyújtotta lehetőségeket

 

Magyar Nemzet   

2009.11.11.

 

Harminchatmilliárd forint fejlesztési pénz érkezik Érdre, T. Mészáros András fideszes polgármester a szerinte nemzetellenes kormányzati megszorítások miatt mégis nehéz évre számít 2010-ben. Az ellenzéki városvezető az önkormányzati rendszer átalakításáról és arról is elmondja a véleményét, hogy Érd hogyan válik nagy faluból élhető kertvárossá.

Tovább...

Családi Nap a Szepes Gyula Művelődési Központban

2018. okt. 10.

A Szepes Gyula Művelődési Központ 2009. november 14-én 09.30-tól Családi Napot rendez a 14-18 éves gyerekek és szüleik számára.

A rendezvény fő célja  az Érden működő családsegítő rendszer bemutatása. Céljuk továbbá bemutatni a családi élet buktatóit és azok egyéni, vagy intézményi megoldásának lehetőségeit.

A 20 perces előadások alapvetően a probléma megvilágítására, és a megoldások lehetőségeinek felvázolására szolgálnak.

 

Tovább...

Új helyen az orvosi ügyelet!

2018. okt. 10.

Az International Ambulance Service tájékoztatása szerint 2009. otóber 21-étől a központi orvosi ügyelet új helyen várja Érd, Diósd, Tárnok, Sóskút és Pusztazámor lakosait.

 

A felnőtt és gyermekorvosi ügyelet új címe:

Érd, Szabadság tér 9. (a régi főposta épülete)

 

(Kattintson a Tovább... gombra!

 

Tovább...

Érdre látogat a görög katolikus megyéspüspök

2018. okt. 10.

Kocsis Fülöp a Hajdúdorogi Görög Katolikus Egyházmegye püspöke az egy éve általa alapított Érdi Görög Katolikus Egyházközségbe (Diósd, Érd, Törökbálint) látogat. Az egyházi elöljáróval a hívek október 3-án a Postástelepi római katolikus templomban 10 órakor kezdődő liturgián, valamint a 12.30-kor a Riminyáki út 85. sz. alatti Paróchia közösségi termében szervezett agapén találkozhatnak. Az eseményre meghívást kapott a kerületi papság is, így várhatóan Győr, Veszprém, Pécs, Szentendre, Esztergom, Csepel, Pomáz paróchusai is ott lesznek. További információ: Szabó Mihály paróchus (30+757-18-24).

Tovább...

Közzététel

2018. okt. 10.

A köztulajdonban álló gazdasági társaságok működésének átláthatóbbá tételéről szóló, 175/2009. (VIII.29.) Korm. rendelet alapján az Érdi Városfejlesztési és Szolgáltató Kft. közzé tette a vezető tisztségviselőre és a felügyelő bizottsági tagokra vonatkozó adatokat.

 

A közzétett adatok az E-demokrácia rovatban a Közzététel, közérdekű adatok, üvegzseb címszó alatt, Városfejlesztési Kft. néven találhatók.

Tovább...

Jóváhagyták a Gárdonyi Géza Általános Iskola átszervezését - tudósítás a Közgyűlés szeptember 10-ei üléséről

2018. okt. 10.

A szocialista frakció kivonult a képviselő-testületi ülésről

Papp János (Érdi Újság – 2008. szeptember 17.)

Varga László, Miskolczi Katalin és Baráth Ferenc helyi szocialista képviselők kifogásolták, hogy az új informatikai rendszer miatt nem jutottak információk­hoz, nem kapták meg időben a közgyűlés elé benyúj­tandó előterjesztéseket, ezért azt kérték, hogy egy későbbi időszakban hívják újból össze a közgyűlést. T. Mészáros András polgármester elfogadhatatlannak nevezte a szocialista képviselők javaslatát, elmondta, hogy az előterjesztéseket megvitatták a bizottságok­ban, majd – miután a képviselő-testület elutasította a javaslatot – a szocialista képviselők kivonultak, és nem vettek részt a közgyűlés munkájában.

Tovább...

Európai lakossági egészségfelmérés - városunkban is

2018. okt. 10.

Magyarország 449 településén, köztük Érden is, ez év őszén - szeptember 15. és október 30. között - kerül sor az első Európai lakossági egészségfelmérésre (ELEF). Ennek során a KSH kérdezőbiztosai keresik fel a mintába került személyeket, és kérdőívet töltenek ki egészségi állapotukról, az egészségügyi ellátórendszerrel kapcsolatos véleményükről. A felmérés a továbbiakban ötévenként ismétlődik, a nemzeti statisztikai program részeként.

A válaszadók egy kisebb csoportján az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálatot (OTÁP 2009) is végez.

A felmérés megkezdése előtt a mintába bekerült személyeknek a felmérést végző szervezetek tájékoztató levelet küldtek.

Az alábbiakban olvasható a KSH és az OÉTI Közleménye a felmérésekről. További információkat a www.ksh.hu/elef és a www.oeti.hu oldalakon található.

Tovább...