Érd Megyei Jogú Város

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

2030 Érd, Alsó utca 1.

Levélcím: 2031 Érd, Pf.: 31.

E-mail: onkormanyzat@erd.hu

Telefonközpont: 06-23-522-300

Ügyfélszolgálat: 06-23-522-301

Hivatali Kapu: ERDPH

KRID szám: 707189964

Keresés az oldalon

Korábban írtuk 2007.

Utcabállal kezdődött az Érdi Napok programsorozat

2018. okt. 10.

  T. Mészáros András polgáremester megnyitó beszédével szeptember 1-jén megkezdődött a VII. Zenei és Gasztronómiai Fesztivál, közismert nevén az Érdi Napok.

Az alábbiakban a polgármester beszédének szerkesztett változatát olvashatják. 

Tovább...

Elhurcoltak napja

2018. okt. 10.

Emléknap az elhurcoltakért.

Tovább...

Ötletpályázat az épülő Sportcsarnok és Uszoda elnevezésére

2018. okt. 10.

Érd Megyei Jogú Város Polgármestere ötletpályázatot hirdet az épülő Sportcsarnok és Uszoda elnevezésére. 

 

Tovább...

Közgyűlés – 2007. december 20.

2018. okt. 10.

Megtartotta idei utolsó ülését Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése. A képviselőkre 37 napirendi pont megtárgyalása várt. Ezt megelőzően Horváth András képviselő napirend előtti hozzászólására került sor – „Kit képvisel dr. Jánosi György?” címmel. Két képviselő nyújtott be interpellációt, Miskolczi Katalin az Érdi Újságban a polgármesteri fogadóóra mellett a  polgármesteri fénykép minden alkalommal történő közlését kifogásolta, Kubatov István pedig az ercsi úti temető melletti védőtávolság kialakításával kapcsolatos problémával fordult T. Mészáros Andráshoz. Mindkét képviselő elfogadta a polgármesteri választ. Ezt követően megkezdődött a napirendi pontok tárgyalása.

Tovább...

Tájékoztató

2018. okt. 10.

A Bajcsy-Riminyáki-Tárnoki utak kereszteződésében kialakítandó jelzőlámpás csomópont terveinek engedélyezési eljárása 2008. január 8. (kedd) 10 órakor a Polgárok Háza 117-es termében lesz. Szemlére várjuk azon ingatlanok tulajdonosát, akik kapubejárója a fent nevezett csomópontban az útakhoz csatlakozik, illetve az ingatlanuk az építési területével határos.


 

Tovább...

Érdi "az év társadalomtudatos vállalkozása"

2018. okt. 10.

A múlt héten adták át a Schwab Alapítvány és a Boston Consulting Group (BCG) által alapított "Az év társadalomtudatos vállalkozása" idei díját; a 21 jelöltből a többszöri és szerfölött körültekintő szűrés-értékelés után az Érden működő Napra-Forgó Kht.-t tartotta a kitüntetésre legérdemesebbnek a héttagú bíráló bizottság. Az Orbán Péter vezette közhasznú társaság megváltozott munkaképességű honfitársainkat segíti munkavállalási segédlettel.

 
Tovább...

Szakmai elismerés az Érd TV munkatársának

2018. okt. 10.

Három tévés, köztük Gombos Vera, az Érd TV munkatársa kapta meg idén a Hégető Honorka-díjat. A három nyertes összesen 2 millió forint jutalmat kapott azokért a riportjaikért, amelyek a zsűri szerint a kisebbségekkel és hátrányos helyzetű emberek sorsával foglalkozó műsorok között a legjobbak voltak.  

Tovább...