Érd Megyei Jogú Város

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

2030 Érd, Alsó utca 1.

Levélcím: 2031 Érd, Pf.: 31.

E-mail: onkormanyzat@erd.hu

Telefonközpont: 06-23-522-300

Ügyfélszolgálat: 06-23-522-301

Hivatali Kapu: ERDPH

KRID szám: 707189964

Keresés az oldalon

Korábban írtuk 2007.

"Érdi közösség" az iwiw-en

2018. okt. 10.

 T. Mészáros András polgármester kezdeményezésére - Magyarország városai közül elsőként - Érd polgárai  virtuális közösséget hoztak létre az iwiw közösségi portálon. A több mint 22 ezer érdi "iwiwes" közül már közel kétezren regisztrálták magukat a közösség tagjaként.

Tovább...

Egerszegi Krisztina Prima Primissima-díjas

2018. okt. 10.

  Minden idők legjobb magyar úszónője, az érdi Egerszegi Krisztina sport kategóriában Prima Primissima-díjat kapott.

Tovább...

Közgyűlés - 2007. november 22.

2018. okt. 10.


Munkaterv szerinti rendes ülését tartotta november 22-én a Közgyűlés. Napirend előtt T. Mészáros András polgármester átadta az Érd Város Szociális Munkájáért Díjat Safarik Imréné, az Aradi utcai Bölcsőde vezetője részére.

 

Az ülésre benyújtott előterjesztések 

Tovább...

Indulhat a beruházás!

2018. okt. 10.

A Dél-budai Regionális Szennyvízelvezetési és Szennyvíztisztítási Projekt új kivitelezési változata szerint az érdi szennyvíztisztító telepet fejlesztik, és nem épül új tisztítómű Dél-Budán - közölte a városüzemeltetési és vagyongazdálkodási főpolgármester-helyettesi iroda. Ezzel a döntéssel megteremtődött az érdi csatornázási munkálatok elkezdésének alapja.

 

Tovább...

150 milliós beruházás Érden

2018. okt. 10.

Új gyártócsarnokot avatott Érden a hardver eszközök gyártásával, szoftverfejlesztéssel és a GPS/GPRS alapú DIWICON technológia kereskedelmével foglalkozó CASON Mérnöki Zrt -A beruházás 150 millió forintot tett ki.

 

Tovább...

Családias nagyváros modern iskolákkal

2018. okt. 10.

250 millió forintos pályázati pénzt nyert Érd városa a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség közoktatási intézmények beruházásainak támogatására kiírt pályázatán. Ezzel az összeggel együtt összesen 950 millió forintot fordíthat a város a Gárdonyi Géza Általános Iskola komplex felújítására, amely együtt jár egy új, modern tanuszoda építésével.  Erről számolt be közös sajtótájékoztatón T. Mészáros András polgármester, Jánosi György országgyűlési képviselő, Csőzik László alpolgármester, Kéri Mihály és Varga László bizottsági elnökök, valamint az iskola igazgatója, Erdélyi János.

Tovább...

Eltelt egy év - polgármesteri értékelés az ÉrdCenteren

2018. okt. 10.

Exklúzív interjút készített Érd polgármesterével, T. Mészáros Andrással, az ÉrdCenter városi hírportál (www.erdcenter.hu). A polgármester a hivatalban töltött egy éve kapcsán beszélt többek között az intézmenyekről (óvodákról, iskolákról), a munkahelyteremtés lehetőségeiről, az érdi kistérségről és az infrastruktúra fejlesztéséről (utak építése, szabályozási tervek).

 

Tovább...

Hamarosan indulhat a csatorna- és útprojekt?

2018. okt. 10.

Érd tavaly megyei jogú várossá vált, azonban az úthálózat és a csatornázottság színvonala még mindig inkább az "Európa legnagyobb faluja" mondást idézi. Mit tehet, mit tesz a vársovezetés, hogy pótolja ezt a lemaradást? Segesdi János alpolgármester egyebek mellett erről nyilatkozott az ÉrdCenter városi hírportálnak adott interjújában.

 

Tovább...