Érd Megyei Jogú Város

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

2030 Érd, Alsó utca 1.

Levélcím: 2031 Érd, Pf.: 31.

E-mail: onkormanyzat@erd.hu

Telefonközpont: 06-23-522-300

Ügyfélszolgálat: 06-23-522-301

Hivatali Kapu: ERDPH

KRID szám: 707189964

Keresés az oldalon

Korábban írtuk 2007.

Aszfaltozzák a Diósdi utat

2018. okt. 10.

2007. szeptember 11 reggel 9 órától csütörtök estig forgalomkorlátozás lép életbe a Diósdi út Aba utca és Spár körforgalom közötti részén, aszfaltozási munkák miatt. A forgalom félpályán folyik, jelzőőrös irányítás mellett.

Tovább...

"Érd körbe 2007"

2018. okt. 10.

Ötödik éve minden tavasszal és ősszel kerül megrendezésre az "ÉRD KÖRBE" elnevezésű, mintegy 30 km-es kerékpáros túra, amely a balesetmentes kerékpározást kívánja népszerűsíteni.  Szeptember 16-án 2007 kerékpározó vág neki a távnak. Városunkba egyszerre ennyi kerékpáros még soha nem tekert együtt. 

Tovább...

Megkezdődött a Sárd utcai szennyvízcsatorna felújítása

2018. okt. 10.

Az öt éve épült és 2006 végén meghibásodott szennyvízcsatorna felújítása és javítása az önkormányzat által kiírt közbeszerzési pályázat nyertese, a Délbuda Térségi Vízközmű Társulat kivitelezésében történik. A hosszabb időt igénylő közbeszerzésre a törvényben rögzített közbeszerzési értékhatárt meghaladó bekerülési költségen túl azért volt szükség, mert a korábbi kivitelező cég - akivel még egy korábbi városvezetés kötött szerződést - csődje miatt a garancia nem volt érvényesíthető.

 

Tovább...

Érdi sportoló a sydney-i sárkányhajó világbajnokságon

2018. okt. 10.

Huszonkét ország versenyzőinek részvételével rendezik meg 2007. szeptember 16. és 23.-a között Sydneyben a világ második legtöbbek által űzött sportja a sárkányhajózás 8. világbajnokságát.

 

A többek között Kolonics György, Hüttner Csaba, Csabai Edvin részvételével induló 24 fős magyar csapat tagja az 1986 óta Érden élő, háromszoros sárkányhajó Európa-bajnok és háromszoros kenu magyar bajnok Tóth Attila.  

Tovább...

Tiltakoznak a nagycsaládosok

2018. okt. 10.

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete élőlánccal tiltakozik a családok és gyermekeink jövőjét tönkretevő kormányzati intézkedések ellen.

A szervezők tisztelettel kérnek mindenkit, hogy a pártszimbólumokat és pártjelszavakat ez alkalommal hagyják otthon!

Tovább...

Női kézilabda: újabb siker a bajnoki rajt előtt

2018. okt. 10.

Valamennyi mérkőzését megnyerte Érd női kézilabda csapata a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési tornán.

Tovább...

Kilométeres utcabál - VIII. Zenei és Gasztronómiai Fesztivál

2018. okt. 10.

Szeptember 1. (szombat)15-24 óráig

A Balatoni út lezárt útszakasza immár nyolcadik alkalommal alakul át ezen a napon, színpadok épülnek, az önkormányzat és az éttermek közös szervezésében egymást követik a változatos és szórakoztató programok, sztárvendégek.

A Polgármesteri Hivatal minden érdi polgárt szeretettel vár! 

Az éttermek bőséges étel- és italkínálattal, gasztronómiai különlegességekkel készülnek az eseményre. Árusok kínálják portékáikat, népi kézművesek tartanak bemutatókat. Itt minden korosztály talál számára vonzó programot. Igazi helyi örömünnep ez az itt lakóknak és az ide látogatóknak.


Tovább...

Ingyenes szűrőprogram az egészséges alvásért!

2018. okt. 10.

Az Országos Alvásterápia Központ Érd lakosainak ingyenes részvételt biztosít az alvásbetegségeket vizsgáló szűrőprogramjában.

Azoknak, akik 2007. szeptember 25-ig jelentkeznek a vizsgálatra, a vizitdíjmentes  orvosi konzultációt ingyenesen biztosítja az Országos Alvásterápia Központ.
Tovább...