Érd Megyei Jogú Város

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

2030 Érd, Alsó utca 1.

Levélcím: 2031 Érd, Pf.: 31.

E-mail: onkormanyzat@erd.hu

Telefonközpont: 06-23-522-300

Ügyfélszolgálat: 06-23-522-301

Hivatali Kapu: ERDPH

KRID szám: 707189964

Keresés az oldalon

Korábban írtuk 2007.

EU-szakértők értékelték az érdi csatornázási projektet

2018. okt. 10.

Újabb állomásához érkezett a régóta várt érdi csatornázási projekt: az EU szakértői csoportja a JASPERS program keretében helyszíni szemlét tartott a Dél-Budai Regionális Szennyvíztisztító, valamint a meglévő Érdi Szennyvíztisztító telephelyein.

A szakértői elő-értékelés pozitív véleményezés esetén jelentősen felgyorsíthajta a pályázat elbírálását és a csatornázási munkálatok elindítását Érden.

Tovább...

Elhárították az ammónia-szivárgást okozó hibát

2018. okt. 10.

Ammónia szivárgott csütörtök késő este egy Érd-Ófalutól mintegy 1 km-re található hűtőházból. A kisebb műszaki hibát azóta elhárították, a környék lakói  nem voltak és nincsenek veszélyben.

 

Tovább...

Júlia utcai híd robbantása

2018. okt. 10.

A Budapesti Bányakapitányság hirdetménye alapján tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az M6/208/k jelű (Júlia utcai) híd robbantásos technológiával történő bontása 2007. szeptember 30-ig történik meg. Amennyiben a robbantás idejével kapcsolatban pontos adat áll rendelkezésünkre a lakosságot tájékoztatjuk. 

Tovább...

Megújuló Energia Napok Érden

2018. okt. 10.

Az érdi Környezetvédő Egyesület évekkel ezelőtt céljául tűzte ki, hogy szerepet vállal a környezettudatos gondolkodás, életvitel elterjesztésében kicsik és nagyok között. Most a megújuló energiákat szeretnék közelebbről megismerni, illetve megismertetni városunk lakóival. 

A rendezvénysorozatot Érd MJV Önkormányzata a Batthyány-program keretében meghirdetett civil támogatási alapból anyagilag is támogatja. 

Tovább...

Kupát nyertek az érdi kézis lányok

2018. okt. 10.

Tornagyőzelmet aratott Érd női kézilabda csapata augusztus 20-án. A bajnokságra készülő, új edzővel, új felállásban pályára lépő gárda az ünnepi, négy csapat részvételével megrendezett csepeli tornán elhódította a Szent István Kupát.  

Tovább...

Nem rombolni, feljebb emelni!

2018. okt. 10.

"Szent István tette, a magyar államalapítás sem zajlott vita nélkül, de ugyanúgy jellemezte az egyetértés is. István király üzenete minden évben megszólal augusztus 20-án: Tegyétek erőssé Magyarországot, tegyétek erőssé a magyar nemzetet! - egyebek mellett erről is beszélt T. Mészáros András az államalapítás érdi ünnepén. A polgármester az aktuális ügyek között beszélt az önálló pest megyei régió előnyeiről, a jelenlegi struktúra hátrányairól.

Az alábbiakban az ünnepi beszédet olvashatják. 

Tovább...

Városi ünnepség augusztus 20-án

2018. okt. 10.

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata Szent István-napi ünnepséget rendez augusztus 20-án 10.00 órától a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében (Budai út 4.).

 

Tovább...

Lezárják a Júlia utcai hidat

2018. okt. 10.

A Júlia utcai híd 2007. augusztus 10.-én reggel 7 órától kezdődően lezárásra kerül a Vegyépszer Zrt. tájékoztatása szerint. A lezárás részét képezi az M6-os autópálya beruházás építkezési munkálatainak és 2008. augusztus 31.-ig tart a Júlia utcára vonatkozóan.

Tovább...