Érd Megyei Jogú Város

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

2030 Érd, Alsó utca 1.

Levélcím: 2031 Érd, Pf.: 31.

E-mail: onkormanyzat@erd.hu

Telefonközpont: 06-23-522-300

Ügyfélszolgálat: 06-23-522-301

Hivatali Kapu: ERDPH

KRID szám: 707189964

Keresés az oldalon

Korábban írtuk 2010...

Jótékonysági koncert a vörösiszap-tragédia károsultjai javára

2018. okt. 10.

ÚJRAKEZDÉS

 

ADOMÁNYGYűJTő

koncert

 a vörös iszap sújtotta területen élők javára

 A Szent István Alapítvány valamint

Magyar Róbert és művész barátai jótékonysági estet rendeznek a

Szepes Gyula Művelődési Központban (2030 Érd, Alsó utca 9.)

 2010. október 23-án 17 órai kezdettel

A zenei gálára a belépés díjtalan

Tovább...

Vasárnap a városházán pénzgyűjtő urna várja az adakozókat

2018. okt. 10.

Cél a vörösiszap által elöntött területeken élők megsegítése

Október 17-én, vasárnap a Magyar Televízió Zrt. által kezdeményezett országos pénzgyűjtési akcióhoz Érd városa is csatlakozik. Az így összegyűjtött összeget a magyar kormány által létrehozott Magyar Kármentő Alap a Veszprém megyében történt ipari-katasztrófa károsultjai részére adja át.

Vasárnap reggel nyolc és este nyolc óra között a városháza bejáratánál felállított urnába a város lakossága bedobhatja azt az összeget, amellyel támogatni tudja a vörösiszap által elöntött településeket.

A Magyar Televízió egész nap beszámol az országos akció menetéről, este kilenc órakor pedig élő adásban jelentik be az adakozók által összegyűjtött összeg végeredményét.

Arra kérjük az érdi polgárokat, lehetőségükhöz mérten, járuljanak hozzá az összefogás sikeréhez. Kérjük és várjuk magánszemélyek, kis- és középvállalkozások, multicégek felajánlását. Kérjük, hogy vasárnap a Városházán (Alsó utca 1.) elhelyezett gyűjtőurnába helyezzék el adományaikat.

Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése a tegnapi alakuló ülésén döntött arról, hogy a két károsult családot ű0-ű0 ezer forinttal támogat.

Érd, 2010. október 15.

A gyűjtés sikerében bízva, köszönettel:

T. Mészáros András

Tovább...

Jelentés a város vagyoni és pénzügyi helyzetéről a 2006-2010. évekre vonatkozóan

2018. okt. 10.

Érd Megyei Jogú Város Polgármestere az államháztartásról szóló 1992.évi XXXVIII. törvény 50/A.§ (4) bekezdése alapján jelentést tesz közzé Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának vagyoni és pénzügyi helyzetéről a 2006-2010.évekre vonatkozóan, valamint a későbbi éveket terhelő pénzügyi kötelezettségekről.

A jelentés teljes szövege elérhető itt.

Tovább...

Érdi Napok - 2010.

2018. okt. 10.

KEDVES ÉRDI POLGÁROK!

TISZTELT VENDÉGEINK!

 

    Amikor az Érdi Napok programsorozat rendezvényeit ajánljuk figyelmükbe, tulajdonképpen magunkat ajánljuk: egy egész várost és az annak környékét megmozgató utcabált. Igaz, ezúttal új helyszínen, de a korábbiaknál is változatosabb programokkal, minőségibb gasztronómiai kínálattal.

    Az Érdi Napok rendezvénysorozat városunk egyik legizgalmasabb, legtartalmasabb kulturális eseménysorozata. Ebben az egy hónapban mindenki, gyerekek és felnőttek megtalálhatják a kedvükre és ízlésüknek való szórakozás lehetőségét: a könnyűzenétől a komolyzenéig, a musicalelőadástól a drámai színjátékig, a múzeumi kiállítástól a sportrendezvényeken át a különböző tematikájú konferenciáig. Mert Érd ebben az egy hónapban is sokszínűséget kínál. Megmutatja arcát nemcsak az itt lakóknak, hanem az ország különböző szegleteiből hozzánk látogatóknak. Érd az ország egyik legfiatalabb átlagéletkorú, ugyanakkor az 1200-as évekre visszanyúló múlttal rendelkező települése. És mint ilyen, az elmúlt években igazán fiatalos lendületet vett városunk. Fejlődtünk, gyarapodtunk. Virágzó kertvárossá lettünk. Ezért is ajánljuk magunkat! Ajánljuk a remeknél remekebb éttermek ízeit, a Duna partjához közel megbúvó minaretet, könyvtárunk megnyíló kertjének értelmes és emlékező csendjét, kávéházaink derűs nyugalmát. Ha elzarándokolnak a Magyar Földrajzi Múzeumba, minden magyar világjáróról, az általuk felkutatott tájakról láthatnak kiállítást, de az Érdi Napok keretében a magyar földrajztudomány legnagyobbjait is hallhatjuk. A képek szerelmesei sem maradnak élmény nélkül, ahogy az irodalom, a botanika, vagy a zene kedvelői sem. A kiállítások nem csupán színfoltot jelenthetnek, de közénk varázsolják a műfaji sokszínűség és a gondolat örök, mesteri vizuális jeleit.

    Szeretettel várjuk hát programjainkra! Hisszük, hogy a kultúra közösséget teremt. Ismerjen meg bennünket, legyen részese kulturális életünknek. Mert ahogy az író mondta bölcsen: „Az ünnep a közösség kezdete”.

    Ünnepeljen velünk!

 

T. Mészáros András

polgármester

 

Érdi Napok - szeptember 3-22. - Programfüzet letöltése

Tovább...

Agárdi Popstrand - idén is féláron

2018. okt. 10.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is féláron látogathatják az Agárdi Popstrand koncertjeit az érdi lakcímkártyával rendelkezők.

Tovább...

Pályázat önerős út- és járdaépítés támogatására

2018. okt. 10.

A Városfejlesztési, Műszaki és Mezőgazdasági Bizottság a júniusi ülésén elfogadta az önkormányzat és a lakosság együttműködésében megvalósuló út- és járdaépítésekre vonatkozó pályázati kiírást.

A pályázat benyújtási határideje: 2010. szeptember 30.

R é s z l e t e k

Tovább...

Elbírálták a civil szervezetek által benyújtott pályázatokat

2018. okt. 10.

Az önkormányzati bizottságok májusi üléseiken elbírálták a civil szervezetek önkormányzati támogatására létrehozott ún. civil keretekre benyújtott pályázatokat.

A bizottságok idén összesen - a 2010. évi költségvetésben biztosított - 24 millió forintot osztottak szét a több, mint 180 pályázó szervezet között.

A támogatott pályázatokat a a CIVIL PÁLYÁZATOK 2010. rovatunkban tettük közzé. A nyerteseket természetesen írásbeli értesítést is kapnak.

Tovább...

Egykori érdi lett Poynton polgármestere

2018. okt. 10.

Bartos Gábor, az érdi Vörösmarty Gimnázium egykori diákját választották polgármesterüknek Poynton polgárai. Bartos az első nem brit polgármestere a városnak. 

Tovább...