Érd Megyei Jogú Város

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

2030 Érd, Alsó utca 1.

Levélcím: 2031 Érd, Pf.: 31.

E-mail: onkormanyzat@erd.hu

Telefonközpont: 06-23-522-300

Ügyfélszolgálat: 06-23-522-301

Hivatali Kapu: ERDPH

KRID szám: 707189964

Keresés az oldalon

Korábban írtuk 2010...

Településrendezési eszközök előzetes közzététele

2018. okt. 10.

Érd Megyei Jogú Város teljes területére készülő Településszerkezeti Terv, Helyi Építési Szabályzat és Szabályozási Terv épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény szerinti véleményezési eljárása lezajlott.

Tovább...

Tavaszi díjeső a Zeneiskolában

2018. okt. 10.

Tavaszi díjeső a Zeneiskolában

Minden évben tavasszal kerülnek megrendezésre a regionális, megyei, országos és nemzetközi zenei versenyek, melyekre a Lukin László zeneiskola tanítványai minden alkalommal elküldi tanítványait.

A március-április hónap ebben az évben is díjesőt hozott az iskolának, tanulóink a legjobbak között végeztek.

Tovább...

Szúgyoggyérítés Érden!

2018. okt. 10.

A mai napon este hat óra után várható, hogy megjelenik a már megszokott "sárga" repülőgép városunk felett, hogy a levegőből, kémiai eljárással irtsa a szúnyoglárvákat.

Az önkormányzat a továbbiakban is igyekszik anyagi lehetőségeihez mérten többször is hasonló gyérítést megrendelni az év folyamán.

Tovább...

"Érd Körbe" - érjük körbe!

2018. okt. 10.

Ismét rekordot kíván beállítani az Érdi Tekergők Egyesülete április 25-én - ezen a napon rendezi meg a város egyik legaktívabb civil szervezete az immár hagyományosnak mondható  Érd Körbe biciklis napot.

Tovább...

Régiós központ lesz Érd Megyei Jogú Város!

2018. okt. 10.

A főváros szomszédságában elhelyezkedő megyei jogú városunk, Pest megye legnagyobb települése végre kezdi megmutatni igazi erejét! Az ország hét régiójában kiírt, regionális e-önkormányzati központok létesítésére kiírt pályázaton városunk sikerrel szerepelt. Olyan városokkal kerültünk egy sorba, mint Debrecen, Szeged, Pécs, Miskolc, Székesfehérvár, Szombathely.

A sikeres pályázat nem csak egy ezerhatszáz millió Ft-os beruházás megvalósítását teszi lehetővé, hanem egyben Érd régióban betöltött szerepét is erősíti. Olyan siker ez, amely egyben lehetővé teszi azt is, hogy fiatal városunk a tudás alapú helyi gazdaság fejlesztésében is az élen járjon.

Tovább...

Tankcsapdával támad az III. Első Fesztivál...

2018. okt. 10.

Legalább négyszeresét kapja vissza a jegy árának levásárolható kuponok formájában az, aki ellátogat a III. Első Fesztiválra, júniusban. A program ebben az évben is minőségi: jön többek között a Tankcsapda, Rúzsa Magdi, a Beatrice, a Karthago és Deák Bill Gyula.

Tovább...

Megnyílt a Batthyány Tornacsarnok

2018. okt. 10.

  Ünnepélyes keretek között, sportmebemutatóval és gálamérkőzéssel nyitotta meg kapuit az érdi Batthyány Tornacsarnok. Az intézményt felavató beszédében T. Mészáros András polgármester kiemelt jelentőségűnek nevezte a Tornacsarnok elkészültét, ahol a remények szerint hamarosan NB 1-es női kézilabdacsapatunk méltó módon képviselheti majd városunkat a legjobbak elleni mérkőzéseken.

Tovább...