Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

2030 Érd, Alsó utca 1.

Levélcím: 2031 Érd, Pf.: 31.

E-mail: onkormanyzat@erd.hu

Telefonközpont: 06-23-522-300

Ügyfélszolgálat: 06-23-522-301

Hivatali Kapu: ERDPH

KRID szám: 707189964

- Szakorvosi Rendelőintézet KMOP-4.3.2-2008-0003

Aki az egészségre épít, a jövőről gondoskodik - a harmadik negyedévben is terv szerint haladtak a munkálatok

2018. okt. 10.

A harmadik negyedévben is terv szerint haladtak az Érdi Emeltszintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ munkálatai

Tovább...

Már a belső szakipari munkák vannak folyamatban

2018. okt. 10.

 

Az Érdi Emeltszintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ kialakítása az előzetes terveknek megfelelően haladt augusztusban is.

Az új épület szerkezetileg már elkészült, jelenleg a belső szakipari munkák folynak. Az intézményhez tartozó és a betegek, illetve a látogatók kényelmét szolgáló  parkoló elkészült.

Tovább...

Mit nyújt a betegeknek az egynapos sebészet?

2018. okt. 10.

Gőzerővel zajlik az Érdi Emelt Szintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ kialakítása, mely az Érdi Kistérség legnagyobb egészségügyi beruházása lesz. A csaknem 1,5 milliárd forintos uniós támogatásból épülő 21. századi intézmény közel 100 ezer ember színvonalas egészségügyi ellátásáért felel majd, ha elkészül. Az intézet egyik újítása az egynapos sebészeti részleg kialakítása lesz. Utánajártunk, hogy mit is jelent ez a gyógyítási forma.

Tovább...

Bemutatták a szakmai munkát az érdeklődők részére

2018. okt. 10.

Április végén a Polgárok Házában projektbemutató konferencia keretében mutatta be az épülő szakrendelő tervezett szakmai munkáját Dr. Kőszegi Gábor az intézmény főigazgatója.

Az érdi háziorvosok részére rendezett konferencián a főigazgató főorvos hangsúlyozta: Érd egy minden tekintetben XXI. századi egészségügyi intézménnyel gazdagodik a közeljövőben.

Tovább...

Az építéshatóság mindent rendben talált az építkezésen

2018. okt. 10.

Áprilisban immár a végéhez közeledtek az új járóbeteg-központ szerkezetépítési munkálatai. Elkészült a második emeleti zárófödém és megépült a gépészeti szint falszerkezete. Jelenleg ez utóbbi födémszerelési, betonozási munkáit végzi a kivitelező.

A földszinti alaplemez alatti gépészeti alapszerelések megtörténtek, megkezdődtek az aljzatbeton kivitelezésének előkészületei. A felsőbb szinteken, napokon belül elindulnak a belső válaszfalazási munkák.

Tovább...

Folyamatosan épül az új szakrendelő

2018. okt. 10.

Márciusban is a terveknek megfelelően zajlott az Emeltszintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ építkezése. Mivel az időjárás is kedvezőbbre fordult, ezért a kivitelezési munkálatok is intenzívebbé váltak.

Tovább...

Márciustól projekt honlap és zöld szám szolgálja a tájékoztatást

2018. okt. 10.

Márciustól már nem kell személyesen felkeresniük az épülő szakrendelőt azoknak, akik a beruházás menetéről szeretnének többet megtudni, hiszen már az interneten keresztül is tájékozódhatnak az építkezés aktuális részleteiről.

Az emelt szintű kistérségi járóbeteg-szakellátó központ kialakításának folyamatát bemutató új projekt honlap a www.szakrendeloerd.hu címen érhető el.

Tovább...

„Érdi Emeltszintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ kialakítása”

2018. okt. 10.

Decemberben megkezdődhet a rendelőintézet új épületeinek alapozása

Az Érdi Emeltszintű Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Központ kialakítása október végén vette kezdetét. A felújítás ideje alatt az intézményben a betegellátás zavartalanul folyik. Az ünnepélyes projektindító rendezvényt követően a beruházást végző vállalkozás a szerződésnek megfelelően átvette a munkaterületet, és végrehajtotta a szükséges közműfeltárásokat. A vállalkozó a kötelezően előírt hatósági bejelentéseket követően megkezdte a szükséges épületek és épületrészek elbontását is. Ha az időjárás viszonyok is lehetővé teszik, decemberben megkezdődhetnek az új épületek alapozási munkálatai.

A járóbetegközpont kialakítása a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt KMOP-4.3.2-2008-0003 számú pályázat keretében biztosított 1 320 167 360 forintos támogatásból valósul meg. A 2010 decemberében elkészülő beruházás során az intézmény egynapos sebészettel, egy új mozgásszervi rehabilitációs nappali kórházzal bővül, megújul a kúraszerű ellátások infrastruktúrája, és az orvosi eszközpark. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség képviseletében a projekt során a Strukturális Alapok Programiroda jár el közreműködő szervezetként, a kivitelezési munkákat pedig a Progress-B ’90 Zrt. végzi.

A beruházást az alábbi linkre kattintva figyelemmel kísérheti: http://www.szakrendeloerd.hu/

Támogatási szerződés - letöltés

Tovább...