A honlap folyamatosan frissülő tartalommal várja az érdeklődőket. A szerkesztők napi kapcsolatban vannak a kivitelezővel, és annak tájékoztatása alapján számolnak be az építkezés aktuális eseményeiről.

Az érdeklődők számára a 06-80-200-800 ingyenesen hívható zöld szám is rendelkezésére áll. Az információs telefonszám munkanapokon 8.00 és 16.00 óra között hívható. A vonal munkatársai csak a beruházást érintő kérdésekben tudnak felvilágosítást adni, ezért a betegellátással kapcsolatos kérdéseikkel, kérjük, keressék bizalommal a szakrendelő betegfelvételét.

A járóbetegközpont kialakítása a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt KMOP-4.3.2-2008-0003 számú pályázat keretében biztosított 1 320 167 360 forintos támogatásból valósul meg. A 2010 decemberében elkészülő beruházás során az intézmény egynapos sebészettel, egy új mozgásszervi rehabilitációs nappali kórházzal bővül, megújul a kúraszerű ellátások infrastruktúrája, és az orvosi eszközpark. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség képviseletében a projekt során a Strukturális Alapok Programiroda jár el közreműködő szervezetként, a kivitelezési munkákat pedig a Progress-B ’90 Zrt. végzi. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.