Érd Megyei Jogú Város

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

2030 Érd, Alsó utca 1.

Levélcím: 2031 Érd, Pf.: 31.

E-mail: onkormanyzat@erd.hu

Telefonközpont: 06-23-522-300

Ügyfélszolgálat: 06-23-522-301

Hivatali Kapu: ERDPH

KRID szám: 707189964

Keresés az oldalon

Civil Információs Centrum

Civil Információs Centrum

2018. okt. 10.

A központi és kistérségi információs rendezvényekről a Civil Információs Centrum honlapjáról -www.cicpestmegye.hu - értesülhetnek.

Tovább...

A Pest Megyei Civil Információs Centrum 2013/4. sz. hírlevele

2018. okt. 10.

Tisztelt civil szervezetek és civil referensek!

Ahogy azt sokan Önök közül már tapasztalhatták a 2013. évi NEA szakmai pályázatokon való sikeres részvételt célzó Partnerségi Információs Nap elnevezésű rendezvényeink sikerrel zajlanak Pest megye több területén. A részvétel és a visszajelzések is azt igazolják, hogy nagy igény és szükség van előadásainkra és tanácsadásainkra, ezért fontosnak tartjuk, hogy minél több szervezet számára segítséget tudjunk nyújtani a sikeres pályázáshoz a március 25-i beadási határidőig. Ennek érdekében és reményében kerülnek megrendezésre további rendezvények az alábbiak szerint, amely alkalmakra szóló meghívókat e hírlevél mellékletében találhatják. Ezúton biztatjuk Önöket, hogy vegyék igénybe szolgáltatásainkat minél többen és erre más szervezeteket is buzdítsanak azáltal, hogy e hírlevelet továbbítják, illetve a meghívókat a helyi szokásoknak megfelelően közzéteszik.

Tovább...

A Pest Megyei Civil Információs Centrum 2013/3. sz. hírlevele

2018. okt. 10.

Tisztelt Civil Szervezetek és Civil referensek!

 

Előadásaink és tanácsadásaink a 2013. évi NEA szakmai pályázatokról folyamatosan zajlanak Pest megye több térségében. Igyekszünk minél több helyre eljutni és minél több szervezetnek segíteni a sikeres pályázásban a március 25-i beadási határidőig. Éppen ezért további rendezvényeket szerveztünk, amelyekre a meghívókat a hírlevél mellékletében találhatják. Nagy szeretettel várjuk Önöket!

 

Tovább...