Soron következő Térségi Partnerségi Információs Napjaink:

 

2013. március 13. szerda, du. 18 óra – Biatorbágy

2013. március 17. vasárnap, du. 14 óra - Monor 

2013. március 18. hétfő, du. 16 óra - Gyál

2013. március 20. szerda, du. 18 óra – Pilisvörösvár

2013. március 21. csütörtök, du. 18 óra – Érd

 

Terveink között szerepel továbbá, hogy március 23-án „Last Minute” Partnerségi Információs Nap elnevezéssel dunavarsányi központunkban olyan alkalmat szervezzünk a civil szervezeteknek, amelyen előadás és tanácsadás keretében minden jelenlévőnek segítséget nyújtunk, hogy amennyiben bármilyen jellegű kérdése vagy problémája van pályázatával kapcsolatban, akkor arra szakértőinkkel választ és megoldást találjunk, illetve pályázatuk áttekintésével segítsük az eredményes pályázást. Erre az alkalomra kifejezetten kérjük, hogy időben jelentkezzenek, mert akkor igyekszünk időbeosztás készítésével gyorsabbá és hatékonyabbá tenni a munkát.

 

Végezetül egy hasznos információ a civil szféra számára:

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) útjára indította a Civil információs portált, amely a www.civil.info.hu oldalon érhető el. A honlapon elérhető - a civil társadalom számára fontos aktualitások és információk mellett -  valamennyi civil szervezet, köztük a pártok bíróságon bejegyzett adatai, a pályázati lehetőségek, továbbá az is, hogy 1 százalékos felajánlásaikkal hányan és mekkora összeggel támogatták az adott szervezetet. A portálnak köszönhetően különböző szempontok szerint lehet keresni a szervezetek között, amely a kapcsolatteremtés és partnerség gyakorlását is hatékonyan szolgálhatja.

Jó böngészést és információszerzést kívánunk a Civil információs portálon és szeretettel várjuk Önöket rendezvényeinkre!


Pest Megyei Civil Információs Centrum

www.cicpestmegye.hu
+36 24/898-1ű
+36 20/311-1877