4/2020. (VII.16.) FB határozatával a „Virágzó érdi porta” elismerő címmel a következő ingatlantulajdonosokat díjazza:

 

I. helyezett Horváthné Soós Renáta

II. helyezett Ament Lászlóné

III. helyezett Tóth Andrásné

 

5/2020. (VII.16.) FB határozatával a „Bőtermő érdi konyhakert” elismerő címmel a következő ingatlantulajdonosokat díjazza:

 

I. helyezett Vászon Józsefné

II. helyezett Hrács Józsefné

III. helyezett Szerémi-Tóth Eszter

 

6/2020. (VII.16.) FB határozatával a „Legszebb érdi utcafront ” elismerő cím odaítélésről a következő ingatlantulajdonosokat díjazza

 

I.         helyezett Auer Imréné

II.        helyezett Greksza Jolán

III.      helyezett Majzikné Kovács Melinda

 

7/2020. (VII.16.) FB határozat a „Legszebb érdi erkély, terasz ” elismerő cím odaítélésről a következő ingatlantulajdonosokat díjazza

 

I.         helyezett Kónya Jánosné

II.        helyezett Molnár Andrea

 

Az elismerés formája a kategória nyertesének a kategória nevével azonos feliratú 20x30 centiméter nagyságú, a település címerét ábrázoló, falra szerelhető tábla, valamint egy A4-es méretű, Érd Megyei Jogú Város címerével ellátott emléklap. A további helyezettek emléklapban részesülnek.

 

Az elismeréshez kategóriánként növényvásárlási, kertészeti utalvány kerül átadásra, az I. helyezett részére 30.000 forint, a II. helyezett részére 20.000 forint, a III. helyezett részére 10.000 forint értékben, melyek hat hónapig érvényesek.

 

Az elismerések kihirdetésére és átadására ünnepélyes keretek között az „Érdi Napok” elnevezésű rendezvény keretében kerül sor.

A díjátadó ünnepség időpontjáról a pályázók külön értesítést kapnak.