Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

2030 Érd, Alsó utca 1.

Levélcím: 2031 Érd, Pf.: 31.

E-mail: onkormanyzat@erd.hu

Telefonközpont: 06-23-522-300

Ügyfélszolgálat: 06-23-522-301

Hivatali Kapu: ERDPH

KRID szám: 707189964

Általános tájékoztatók

Ügyintézés a Polgármesteri Hivatalban 2020. november 9-étől

2020. nov. 06.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyarország kormányának a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 478/2020. (XI.3.) számú és a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló többször módosított 431/2020. (IX. 18.) számú rendelete alapján Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában

 

2020. november 9. napjától további intézkedésig az ügyfélfogadás SZÜNETEL!

 

Kérjük, hogy beadványaikat elsősorban írott formában, a Polgárok Háza előterében kihelyezett gyűjtőládában helyezhetik el, valamint elektronikus és postai úton juttathatják el a Polgármesteri Hivatalnak. Papír alapú nyomtatványokat a Polgárok Háza előterében biztosítunk ügyfeleink részére.

Az elektronikus beadványok benyújtásának módjáról az alábbi helyen olvashatnak részletesen: https://www.erd.hu/e-ugyintezes/elektronikus-ugyintezes/tajekoztatas-a-beadvanyok-elektronikus-benyujtasarol

 

Ügyfeleink november 9-étől személyesen kizárólag a Humán Irodát és az Anyakönyvvezetőket kereshetik fel, kivételesen indokolt esetben, egyeztetett időpontban.

Kérjük ügyfeleinket, hogy személyes megjelenés előtt telefonon keresztül keressék meg az illetékes ügyintézőt, aki az üggyel kapcsolatban részletes felvilágosítást tud adni, és csak feltétlenül indokolt esetben hívja be az ügyfelet, időpontra.

Az anyakönyvvezetők a 23/522-303 telefonszámon érhetők el. A Humán Iroda telefonszámait itt találják: https://www.erd.hu/polgarmesteri-hivatal/szervezeti-egysegek/human-iroda

 

Az anyakönyvvezetők telefonos előjegyzés alapján saját irodájukban – Polgárok Háza földszint – fogadják az ügyfeleket. A Humán Iroda munkatársait pedig – szintén telefonos előjegyzés alapján – a Budai út 8. szám alatti irodahelyiségükben kereshetik fel.

 

A Polgármesteri Hivatal valamennyi szervezeti egysége az ismert telefonszámokon elérhető: https://www.erd.hu/polgarmesteri-hivatal/szervezeti-egysegek

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy az előjegyzés alapján működő ügyfélfogadáson kizárólag a szájat és az orrot eltakaró eszköz, orvosi maszk viselése, 1,5 méter védőtávolság megtartása, valamint a bejáratoknál kihelyezett kézfertőtlenítő használata mellett vehetnek részt.

 

Figyelem! A maszkot az épületben való tartózkodásuk teljes időtartama alatt viselniük kell!

 

A portaszolgálat munkatársai a fentiekre figyelmeztetik a beérkező ügyfelet. Amennyiben a fenti kötelezettségeknek az ügyfélfelszólításrasem tesz eleget, a portaszolgálat munkatársa kikíséri az ügyfelet az épületből.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

Tovább...

Június 2-ától újra személyes ügyintézés a Polgármesteri Hivatalban

2020. máj. 30.

Tisztelt Ügyfeleink!

A Polgármesteri Hivatalban június 2-ától – korlátozottan – ismét lehetséges a személyes ügyintézés, az alábbiak szerint:

 

A Polgárok Háza földszintjén lévő Ügyfélszolgálat a hét minden munkanapján munkaidőben – fogadja az ügyfeleket.

 

Az anyakönyvvezetők telefonos előjegyzés alapján saját irodájukban fogadják ügyfeleiket (Polgárok Háza, földszint 2.)

 

Ügyfélfogadási napokon (hétfőn 13.00 és 18.30, szerdán 8.00 és 16.30 között) a Városfejlesztési és Városüzemeltetési Irodán (Városháza földszinten jobbra) kialakított ügyfélfogadó pultnál fogadják az ügyfeleket az iroda, valamint az Adócsoport munkatársai.

 

Humán Iroda munkatársai a Budai út 8. szám alatt, saját irodahelyiségeikben várják ügyfeleiket.

 

Június 2-ától természetesen valamennyi – korábban ismert – telefonszámunkon is elérhetők munkatársaink.

 

FONTOS! Ügyfeleink kizárólag szájat és orrot takaró védőfelszerelésben (orvosi maszk, kendő, sál stb.), valamint 1,5 méteres védőtávolság betartása mellett vehetnek részt az ügyfélfogadáson.

 

Köszönjük megértésüket! Vigyázzunk egymásra!

Tovább...

Tájékoztatás a városban működő óvodák újranyitásáról

2020. máj. 25.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy Érd Megyei Jogú Város Polgármestere a 47/2020. (V.22.) határozatával 

 

- az önkormányzat fenntartásában lévő valamennyi óvodában,

- a Pumukli Német Nemzetiségi óvodában, valamint

- a Beszélj Velem Alapítvány fenntartásában lévő KIPP-KOPP Óvodában

 

elrendelt rendkívüli szünetet feloldotta, és az intézmények megnyitását 2020. május 25. napjától elrendelte.

 

További tudnivalókért kérjük forduljanak az intézményekhez.

Tovább...

Tájékoztató a közművelődési, közgyűjteményi intézmények megnyitásáról

2020. máj. 25.

Érd Megyei Jogú Város Polgármestere a 48/2020. (V.25.) határozatával 2020. május 26-ával elrendelte a Szepes Gyula Művelődési Központ és tagintézményei, a Csuka Zoltán Városi Könyvtár és fiókkönyvtárai, a Magyar Földrajzi Múzeum és az Érdi Városi Galéria megnyitását.

 

A működés során az intézményekben maradéktalanul be kell tartani a veszélyhelyzettel összefüggésben megalkotott kormányrendelet szerinti előírásokat. 

Tovább...

Tájékoztató az Érd Aréna és a Gárdonyi Tanuszoda részleges megnyitásáról

2020. máj. 25.

Érd Megyei Jogú Város Polgármestere a 47/2020. (V.22.) határozatával, a fokozatosság és a biztonságosság elvének szem előtt tartásával - az uszoda kivételével - 2020. május 25-étől engedélyezte az Érd Aréna megnyitását.

A polgármester a 46/2020. (V.22.) határozatával engedélyezte az Érd Aréna uszoda és a Gárdonyi Tanuszoda megnyitását kizárólag a jogszabály szerint igazoltnak minősülő versenyzők edzéseinek megtartása céljából.

A létesítmények használata során az Országos Sportegészségügyi Intézet által 2020. május 4. napján az élsport egészségügyi prevenciós lehetőségeiről a kijárási korlátozás enyhítése kapcsán címmel kibocsájtott állásfoglalásban, valamint a Nemzeti Sportközpontok Főigazgatósága 2020. május 19. napján kiadott ajánlásában foglaltakat maradéktalanul be kell tartani.

Tovább...

Hétvégén is lezárják az érdi kirándulóhelyeket

2020. ápr. 17.

Tisztelt Lakosság!

 

Érd Megyei Jogú Város Polgármestere a 8/2020. (IV.17.) önkormányzati rendeletével 2020. április 18. és 19. napján, szombat és vasárnap 9:00 és 18:00 óra közötti időszakokra elrendelte az.Érd-Óváros kerékpárutas gátnak, a volt termál hotel parkolójának, a Molnár utca végén található Duna-parti kirándulóhelynek, a Sánc-hegyi magaslati kirándulóhelynek és a mellette található crosspályának, valamint a Fürdő utcai volt érdligeti strand helyén található parknak az ideiglenes lezárását.

 

A Duna-parti kirándulóhely kizárólag horgászat, valamint erdő- és vadgazdálkodás céljából látogatható. A Közép-Duna-Völgyi Vízügyi Igazgatóság munkatársai a 02.06. számú árvízvédelmi szakasz területére korlátozás nélkül beléphetnek.

 

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket! Vigyázzanak egymásra, maradjanak otthon!

 

 

Tovább...

Módosul a postai nyitva tartás a veszélyhelyzet idejére

2020. ápr. 03.

A Magyar Posta Központi Területi Igazgatóság tájékoztatása szerint az alábbi két postai szolgáltatóhely nyitva tartását ideiglenesen módosították:

 

Érd 1. Posta - Angyalka utca 1/a

Nyitva tartás 2020. április 2-ától

Hétfő

08:00-19:00

Kedd

08:00-18:00

Szerda

08:00-18:00

Csütörtök

08:00-18:00

Péntek

08:00-18:00

Szombat

08:00-12:00

Vasárnap

ZÁRVA

 

 

Érd-Parkváros Posta - Iparos utca 5.

 

Nyitva tartás 2020. április 2-ától

Hétfő

08:00-18:00

Kedd

08:00-18:00

Szerda

08:00-18:00

Csütörtök

08:00-18:00

Péntek

08:00-18:00

Szombat

ZÁRVA

Vasárnap

ZÁRVA

Tovább...

Ügyintézés a Polgármesteri Hivatalban

2020. márc. 21.

Tisztelt Ügyfeleink!

 

A Polgármesteri Hivatalban március 23-ától nem lehetséges a személyes ügyintézés, kizárólag elektronikus úton, illetve telefonon tudnak kapcsolatba lépni az ügyintézőkkel.

 

A Hivatal munkatársai részére otthoni munkavégzés került elrendelésre. A munkaidő alatti kapcsolatfelvételre rendelkezésre álló telefonszámokat a cikk alján, a kapcsolódó anyagoknál találják.

 

Az onkormanyzat@erd.hu e-mail címre érkező, továbbá a honlapon elérhető panaszbejelentőn beküldött levelek is eljutnak az illetékes irodákhoz.

 

 

Az ügyfélkapuval rendelkezőknek változatlanul biztosított az ügyek internetes intézése az elektronikus ügyintézés felületen, ahol már a helyi adók befizetésére is lehetőségük van: https://www.erd.hu/…/adoug…/elektronikus-ugyentezesi-felulet

Amennyiben adóval kapcsolatos ügyben E-PAPÍR alkalmazásával kér információt, kérjük adja meg közvetlen elérhetőségét (telefon, e-mail), hogy minél gyorsabban válaszolhassunk kérdésére!

Köszönjük megértésüket!

 

 

Polgármesteri Hivatal

Tovább...