Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

2030 Érd, Alsó utca 1.

Levélcím: 2031 Érd, Pf.: 31.

E-mail: onkormanyzat@erd.hu

Telefonközpont: 06-23-522-300

Ügyfélszolgálat: 06-23-522-301

Hivatali Kapu: ERDPH

KRID szám: 707189964

Ügyintézés a Polgármesteri Hivatalban 2020. november 9-étől

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyarország kormányának a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 478/2020. (XI.3.) számú és a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló többször módosított 431/2020. (IX. 18.) számú rendelete alapján Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában

 

2020. november 9. napjától további intézkedésig az ügyfélfogadás SZÜNETEL!

 

Kérjük, hogy beadványaikat elsősorban írott formában, a Polgárok Háza előterében kihelyezett gyűjtőládában helyezhetik el, valamint elektronikus és postai úton juttathatják el a Polgármesteri Hivatalnak. Papír alapú nyomtatványokat a Polgárok Háza előterében biztosítunk ügyfeleink részére.

Az elektronikus beadványok benyújtásának módjáról az alábbi helyen olvashatnak részletesen: https://www.erd.hu/e-ugyintezes/elektronikus-ugyintezes/tajekoztatas-a-beadvanyok-elektronikus-benyujtasarol

 

Ügyfeleink november 9-étől személyesen kizárólag a Humán Irodát és az Anyakönyvvezetőket kereshetik fel, kivételesen indokolt esetben, egyeztetett időpontban.

Kérjük ügyfeleinket, hogy személyes megjelenés előtt telefonon keresztül keressék meg az illetékes ügyintézőt, aki az üggyel kapcsolatban részletes felvilágosítást tud adni, és csak feltétlenül indokolt esetben hívja be az ügyfelet, időpontra.

Az anyakönyvvezetők a 23/522-303 telefonszámon érhetők el. A Humán Iroda telefonszámait itt találják: https://www.erd.hu/polgarmesteri-hivatal/szervezeti-egysegek/human-iroda

 

Az anyakönyvvezetők telefonos előjegyzés alapján saját irodájukban – Polgárok Háza földszint – fogadják az ügyfeleket. A Humán Iroda munkatársait pedig – szintén telefonos előjegyzés alapján – a Budai út 8. szám alatti irodahelyiségükben kereshetik fel.

 

A Polgármesteri Hivatal valamennyi szervezeti egysége az ismert telefonszámokon elérhető: https://www.erd.hu/polgarmesteri-hivatal/szervezeti-egysegek

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy az előjegyzés alapján működő ügyfélfogadáson kizárólag a szájat és az orrot eltakaró eszköz, orvosi maszk viselése, 1,5 méter védőtávolság megtartása, valamint a bejáratoknál kihelyezett kézfertőtlenítő használata mellett vehetnek részt.

 

Figyelem! A maszkot az épületben való tartózkodásuk teljes időtartama alatt viselniük kell!

 

A portaszolgálat munkatársai a fentiekre figyelmeztetik a beérkező ügyfelet. Amennyiben a fenti kötelezettségeknek az ügyfélfelszólításrasem tesz eleget, a portaszolgálat munkatársa kikíséri az ügyfelet az épületből.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala