Az Intézmény hétfőtől csütörtökig 7.00 órától 19.00 óráig, pénteken 7.00 órától 13.00 óráig tart nyitva!

 

Csak sürgős (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elhárítását szolgáló) ellátásokat végeznek. Az egynapos sebészet, a terápiás kezelések és a szűrővizsgálatok szünetelnek.

 

Az intézménybe csak a Felső utcai kapun keresztül lehet belépni, ahol az egészségügyi dolgozók néhány kérdést tesznek fel a betegeknek. Csak indokolt esetben lehet orvosi ellátást kérni a veszélyhelyzet ideje alatt.

 

A labor 7-10 óráig,10 fős csoportokban fogadja a betegeket. A leletkiadás a járványveszély miatt szünetel, orvosa azt az EESZT rendszerén keresztül tekintheti meg!

Kísérők nem mehetnek be a rendelőintézet, kivéve ha olyan beteget kísérnek, aki önállóan nem tud közlekedni az épületen belül.

 

A szakorvosi beutalók a vészhelyzet megszűnését követően még 90 napig érvényesek lesznek.

 

FOGÁSZAT

Fogorvosi ellátásra csak sürgősségi esetben van lehetőség. A részletes információkat külön felhívásban tettük közzé.

 

HÁZIORVOSI, GYERMEKORVOS RENDELÉSEK 

A háziorvosi rendszerben a betegellátás folyamatos, de mielőtt felkeresi orvosát, telefonáljon! Próbáljuk kerülni a személyes látogatásokat, csak indokolt esetben menjenek a rendelőbe! Receptet telefonon kérhetnek, az igény bejelentése után, a gyógyszer átvehető a gyógyszertárban a taj kártya, illetve a személyi igazolvány bemutatásával.

TÁPPÉNZ

A táppénzre jogosító igazolásokat csak akkor kell kiállítani, ha a táppénzes állomány letelt.

 

A GYÓGYSZERTÁRAK nyitva tartása változatlan!