Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

2030 Érd, Alsó utca 1.

Levélcím: 2031 Érd, Pf.: 31.

E-mail: onkormanyzat@erd.hu

Telefonközpont: 06-23-522-300

Ügyfélszolgálat: 06-23-522-301

Hivatali Kapu: ERDPH

KRID szám: 707189964

ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁS 2010.

Napközbeni részvételi adatok - választókerületenkénti bontásban

Statisztika a szavazáson megjelent választópolgárok számáról

Érd Megyei Jogú Város

Országos részvételi adatok

Tovább...

TÁJÉKOZTATÓ AZ IGAZOLÁSRÓL

IGAZOLÁS KÉRÉSE

A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán csak abban az esetben van lehetőség igazolással történő szavazásra, ha a választópolgár a lakóhelyén túl – legkésőbb 2010. június 16-án – bejelentett tartózkodási hellyel is rendelkezik.

Az igazolás a lakóhely szerinti helyi választási iroda vezetőjétől kérhető személyesen – 2010. október 1-jén 16.00 óráig –, vagy ajánlott levélben úgy, hogy az legkésőbb 2010. szeptember 28-áig megérkezzen az illetékes HVI-hez.

Igazolás telefaxon és e-mailben NEM KÉRHETő!

Az igazolás kiadásához meg kell adni az igazolást kérő nevét, személyi azonosítóját és lakcímét.

Az igazolás kiadásához kérelem-nyomtatvány tölthető le oldalunkról, illetve a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán, valamint az Okmányirodában is kérhető.

Az igazolás kiadása Érden az Okmányirodában (Budai u. 8.), a Népesség-nyilvántartó Csoportnál történik, minden nap 8.00 és 16.00 óra között. (Levélcím: 2031 Érd, Postafiók 31)

Igazolási kérelem letöltése

Tovább...

MOZGÓURNA IGÉNYBEVÉTELE

 

Tovább...

Határidők

A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek 2010. október 3. napjára kitűzött választása eljárási határidői és határnapjai

Tovább...

ÚJ Választókerületi utcajegyzék

FIGYELEMFELHÍVÁS!!!

 

Tovább...

VÁLTOZÁS - Ajánlószelvények száma választókerületenként

F I G Y E L E M !

 

 

A jelöltállításhoz szükséges ajánlószelvények száma – a választópolgárok számának a központi szervvel (KEK KH) történt egyeztetése alapján – a végleges adatok a következők:

 

 

Tovább...

Névjegyzék közzététele, választási értesítő és ajánlószelvény kézbesítése

A választási eljárásról szóló 1997. évi C. törvény 14.§ (1) bekezdése alapján a választójoggal rendelkező polgárok névjegyzékét a szavazás napja előtt 46 nappal 5 napra közszemlére kell tenni.

 

Ennek megfelelően a névjegyzék augusztus 18. és 22. között megtekinthető a Polgármesteri Hivatal Népesség-nyilvántartó Csoportjánál (Okmányiroda, Érd, Budai u. 8.).

 

A névjegyékből való kihagyás vagy a névjegyzékbe való felvétel miatt a közszemlére tétel időtartama alatt (augusztus 18-ától 22-én 16 óráig) lehet kifogást benyújtani a Helyi Választási Iroda Vezetőjéhez (Polgármesteri Hivatal, 2030 Érd, Alsó u. 1.).

 

A névjegyzékbe történő felvételről szóló értesítőt és az ajánlószelvényeket a választópolgárok augusztus 16. és 19. között kapják meg. Ezzel egyidejűleg kerül sor a kisebbségi önkormányzati választás értesítőinek kézbesítésére is.

 

 

                                                                           Helyi Választási Iroda

Tovább...