Életrajz:

1956-ban születtem Békéscsabán, értelmiségi családban. Általános és középiskoláimat Békéscsabán végeztem, majd 1982-ben szereztem diplomát a József Attila Tudományegyetem Jogi Karán.  Első munkahelyem a kecskeméti Járási és Városi Földhivatal volt. 1983-1987 között Százhalombatta városnál, illetve a Csongrád megyei Tanácsnál közigazgatási területen dolgoztam. 1988-tól teljesen új szakmai területre az olajiparba kerültem, a MOL NyRt-nél dogozom jogi menedzserként. 1983-ban kötöttem házasságot, feleségem óvónő. Két leánygyermekünk van, akik egyetemre járnak. 1990-től tagja vagyok a Kereszténydemokrata Néppártnak, a százhalombattai szervezet alapító tagjaként. 1998-ban a KDNP jelöltjeként indultam az országgyűlési választáson. 2003 novemberében léptem be a FIDESZ Magyar Polgári Szövetségbe, 2004 márciusában választottak a Pest megye 8. számú választókerületi tanács elnökének. Folyamatosan részt vettem Százhalombattán, illetve Érden az önkormányzati munkában, a Jogi és Ügyrendi Bizottságban. Gazdasági, jogi ismereteken túl államigazgatási tapasztalatokkal is rendelkezem. 2006-ban Érdligeten a 8-as számú körzetben egyéni képviselői mandátumot szereztem az önkormányzati választáson, 2006 októberétől Érd Megyei Jogú Város társadalmi alpolgármestere vagyok.

2007-ben tagja lettem a Közbeszerzések Tanácsának. A politikai közéleten kívül életem során folyamatosan sportoltam, kosárlabdáztam. A Szeged és a Kecskemét NB-I. osztályú, majd Százhalombatta és Diósd csapataiban játszottam. Tagja vagyok a Keresztény Értelmiségi Szövetség érdi szervezetének és az Érdligeti Római Katolikus Egyházközség képviselő testületének. Hobbim az olvasás, kedvelem a kortárs irodalmat és képzőművészetet.

2010-2014 között a Pest megyei 8. OEVK országgyűlési képviselője voltam. 2014-ben az új  - Diósdot, Érdet, Pusztazámort, Sóskutat, Tárnokot és Törökbálintot magába foglaló - Pest megyei 1. választókerület képviselője lettem. 2018-ban a választók ismét nekem szavaztak bizalmat az áprilisi országgyűlési választáson.