Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

2030 Érd, Alsó utca 1.

Levélcím: 2031 Érd, Pf.: 31.

E-mail: onkormanyzat@erd.hu

Telefonközpont: 06-23-522-300

Ügyfélszolgálat: 06-23-522-301

Hivatali Kapu: ERDPH

KRID szám: 707189964

Felhívások, tájékoztatók

Értesítő - 20kv-os elektromos hálózat gallyazásáról

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ELMŰ megbízásából gallyazni fognak Érd területén a DIÓS-Aradi 20 kV-os elektromos hálózat nyomvonalán. Az érintett utcák a csatolt térképen megtekinthetők (piros színű Aradi feliratú vonal). A keletkezett hulladékot egy héten belül elszállítják, a munkálatokat ezen a héten (32. hét, augusztus 8.) kezdik.

Ezúton kérjük tájékoztatásunk szíves tudomásul vételét.

Tovább...

A szabadtéri tüzek megelőzésével, a szabadban történő tűzgyújtással kapcsolatos tudnivalók 2022

Az elmúlt hetek csapadékmentes időjárása és a nagy szárazság miatt megszaporodott a szabadtéri tüzesetek száma Pest megyében. Csak az elmúlt napokban több 10 hektárnyi terület vált a lángok martalékává. A veszélyt egyrészről a száraz növényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz. Másrészről kockázatot jelent az emberi gondatlanság is, hiszen a szabadban keletkezett tüzek 99 százalékát emberek okozzák.

Tovább...

Értesítés földi szúnyoggyérítésről 2022.augusztus 01

Tisztelt Lakosság!

A Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatta Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatát, hogy:

A földi kémiai védekezés 2022. augusztus 01-én a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre. Tartaléknapok: 2022. augusztus 02-03.

Tovább...

Tájékoztató - vadgesztenyefák, platánfák permetezése 2022. július

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a közterületi vadgesztenyefák, platánfák permetezését az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény 2022.07.27 - 07.29. között végzi el. Az időjárási viszonyok miatt a munkavégzés elhúzódhat.

Tovább...

NAV - Tájékoztató az Ügyfélportálról

ÜPO: ügyintézés a NAV új online felületén

 

Az év elején megújult NAV-portálon már elérhető a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) új ügyintéző felülete, az Ügyfélportál (ÜPO), amely fokozatosan leváltja az eBEV-et. A két felület kezdetben párhuzamosan működik, biztosítva a felhasználók kényelmes és biztonságos átállását.

Az ÜPO a Windows, Android, iOS operációs rendszerekből, valamint az Edge, Firefox, Opera, Chrome és Safari böngészőkkel is működik, mobileszközökre is optimalizált, akadálymentes és teljes tartalma elérhető angol nyelven is. Az ügyintéző felület ügyfélkapus azonosítással használható, az oldal testre szabható, vagyis egyéni igény szerint beállítható, hogy a kezdőképernyőn milyen adatok, csempék jelenjenek meg.

A belépéskor a felhasználó azonnal látja a NAV által nyilvántartott adatait és az adószámlája nettó egyenlegét. Ha például valakinek túlfizetése van, egyetlen kattintással átnavigálhat az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazásba (ONYA), ahol az átvezetést vagy kiutalást kérheti. Ha pedig tartozása van, a felület az Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszerbe (EFER) irányítja, ahol internetes, bankkártyás vagy éppen házibankos átutalással rendezheti adóját.

Tovább...

Felhívás- városi díjak

F E L H Í V Á S

Tovább...

Lakossági Tájékoztató - Érd MJV Polgármesteri Hivatala zárva tartásáról

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Érd MJV Polgármesteri Hivatala 2022. június 30. (csütörtök) és 2022. július 01. (péntek) napokon a köztisztviselők napja miatt zárva lesz.

 

Megértésüket köszönjük!

Tovább...