FELHÍVÁS

 

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése 2022. évben hívta életre az Érdi Batthyány Fülöp Díjat, melyet a díjakról és kitüntetésekről szóló 7/2017. (II. 27.) önkormányzati rendelet értelmében első alkalommal jövő évben, 2023. március 15-én, a nemzeti ünnep alkalmával adnak át.

A díj a város rangos elismeréseként annak a személynek adományozható, aki tevékenységével, támogatásával vagy teljes életművével jelentős mértékben hozzájárult a település gazdasági, kulturális fejlődéshez, gazdagodásához.

A díj odaítélését a Közgyűlés jelenlegi és korábbi képviselői, a város díszpolgárai, továbbá az Érd Városáért Kitüntetés birtokosai indítványozhatják.

A díj odaítélését megelőző eljárást munkacsoport végzi, melynek tagjai a polgármester, az alpolgármester, továbbá a város korábbi polgármesterei és alpolgármesterei.  

Kérjük, hogy a javaslattételre jogosultak az általuk felterjeszteni kívánt személyek nevét, elérhetőségét 2023. február 5-ig juttassák el dr. Csőzik László polgármesternek címezve a Polgármesteri Hivatalba (2030 Érd, Alsó u. 1.), illetve e-mail-en az onkormanyzat@erd.hu címre.

 

Érd, 2022. december 20.

 

ÉRD MEGYEI JOGÚ VÁROS
POLGÁRMESTERI HIVATALA