Tisztelt Érdeklődő!

 

Az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. 2022. június 25-én ünnepelte alapításának 10. évfordulóját. Ennek alkalmából Társaságunk

nyílt napot tart

2022.szeptember 24-én, 9 órától 16:30 óráig

az Érdi Szennyvíztisztító Telepen (cím: 2030 Érd, Sulák utca 26249/1 hrsz., Sulák utca vége).

A nyílt napon megmutatjuk, hogy mi történik a szennyvízzel, miután otthon a lefolyókon keresztül távozik. A látogatók megismerhetik, hogy egy korszerű szennyvíztisztító telepen hogyan ártalmatlanítjuk a környezetre káros szennyvizet, miként fejlesztünk belőle biogázt, sőt azt is, hogyan kell helyesen használni a csatornarendszert.

Az érdeklődő látogatókat szakembereink vezetik körbe. Az első bemutató kezdési időpontja: 9:00, majd ezt követően minden fél és egész órakor indulnak a csoportok. Az utolsó bemutató kezdési időpontja: 16:00.

Kérjük kedves látogatóinkat, hogy a lefoglalt időpont előtt 10-15 perccel megérkezni szíveskedjenek.

Az esemény ingyenes, a látogatás azonban REGISZTRÁCIÓ-hoz kötött. Amennyiben részt venne a nyílt napon, kérjük, hogy az alábbi linken található Google űrlapot töltse ki [regisztrációt végző neve, telefonszáma, irányítószáma, létszám (maximum 10 fő), választott látogatási időpont], majd a teleplátogatási szabályok elolvasását és elfogadását követően küldje el jelentkezését. Külön felhívjuk figyelmüket, hogy kizárólag 10 éves kor felett tudjuk a telepre történő belépést engedélyezni a teleplátogatási szabályokkal összhangban.

A jelentkezési lap elérése: https://forms.gle/PkqhFUUMhgF3EW6c6