Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

2030 Érd, Alsó utca 1.

Levélcím: 2031 Érd, Pf.: 31.

E-mail: onkormanyzat@erd.hu

Telefonközpont: 06-23-522-300

Ügyfélszolgálat: 06-23-522-301

Hivatali Kapu: ERDPH

KRID szám: 707189964

Felhívások, tájékoztatók

Lakossági Tájékoztató - Érd MJV Polgármesteri Hivatala zárva tartásáról

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Érd MJV Polgármesteri Hivatala 2022. június 30. (csütörtök) és 2022. július 01. (péntek) napokon a köztisztviselők napja miatt zárva lesz.

 

Megértésüket köszönjük!

Tovább...

Lakossági tájékoztató - Parlagfű elleni védekezésről

A parlagfű nagymértékű elszaporodásának a közegészségügyi és gazdasági károsító hatása számottevő. A parlagfű elleni védekezés elsősorban az ingatlan tulajdonosának, illetve használójának a kötelezettsége. A hatóságok feladata, hogy - amennyiben a tulajdonos/földhasználó nem tesz eleget a kötelezettségének - a mulasztók költségén elrendelik az ún. közérdekű védekezést, emellett növényvédelmi bírságot szabnak ki. Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény. 17. § (4) bekezdése kimondja: „A földhasználó köteles az ingatlanon a parlagfű virágbimbójának kialakulását megakadályozni, és ezt követően ezt az állapotot a vegetációs időszak végéig folyamatosan fenntartani.".

Tovább...

NAV - Tájékoztató

Csaknem 426 ezren kapnak értesítést a NAV-tól

 

Május végétől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csaknem 426 ezer gazdálkodónak küld értesítést az adószámla egyenlegéről. A küldemény elején mindenki megtalálja a számára legfontosabb információt: kell-e fizetnie, illetve igényelhet-e vissza.

Tovább...

Nyári Napközis Tábor - 2022

Tovább...

Tájékoztatás a nyári szünidei gyermekétkeztetésről

Tájékoztatás a nyári szünidei gyermekétkeztetésről

 

 

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata a szünidei gyermekétkeztetést,- a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 21/C. §-a  alapján -, a szülő, törvényes képviselő kérelmére a tanév rendjéről szóló miniszteri rendeletben meghatározott évközi szünet munkanapjain biztosítja a hátrányos helyzetű és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermek, továbbá a menedékes, a menedékesként elismerését kérő vagy az Ukrajnában állandó lakóhellyel rendelkező és 2022. február 24-én vagy azt követően Ukrajnából érkező magyar állampolgár gyermek, tanuló részére.

 

A nyári szünet időtartama alatt

 

  1. június 16-tól augusztus 31-ig

11.00 – 12.00 óra között

biztosított a szünidei gyermekétkeztetés azon gyermekek számára, akiknek szülei igényelték a déli meleg étkezést.

 

Tovább...

Házhoz megyünk! Biztonságban magyarországon!

„ Házhoz megyünk!

Biztonságban Magyarországon!

2022.”

ORSZÁGOS VAGYONVÉDELMI KAMPÁNY

Az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai –polgárőrökkel-, a lakosság vagyonvédelmi immunerősítése érdekében „Házhoz mennek!”.

Időpont: 2022. május 6-án (pénteken) a 105. Giro d’Italia Grande Partenza - Budapest elnevezésű nemzetközi országúti kerékpáros körverseny ideje alatt!

Keressük a Trükkös tolvajokat!

Tovább...

ÉKFI - Növényvédelmi munkák - tájékoztató

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a közterületi gesztenyefák és platánfák permetezését  2022.05.03 - 05.13. között végeznék, de az időjárási viszonyok miatt a munkavégzés elhúzódhat.

Tovább...

Tájékoztató - Érdi LEZÁRÁSOK - Giro d'italia országúti kerékpáros körverseny útvonala

2022. május 6-8. között Magyarország ad otthont a Giro d’Italia országúti kerékpáros-körverseny nyitószakaszainak!

AZ alábbi linken tájékozódhat a lezárásokról :

https://www.girohungary2022.hu/utvonal/lezarasok/

 

Tovább...