Tisztelt Közgyűlés!

 

A Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 32. § (2) bekezdésének k) pontja szerint a települési képviselő a törvényben foglaltaknak megfelelően köteles kapcsolatot tartani a választópolgárokkal, akiknek évente legalább egy alkalommal tájékoztatást nyújt képviselői tevékenységéről.

 

A fenti rendelkezés végrehajtása érdekében az Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 31/2014. (XI.26.) önkormányzati rendelet 46. § (2) bekezdése előírja, hogy a képviselői munkáról szóló tájékoztatót a képviselőnek írásban be kell nyújtani a Közgyűlésnek.

 

A 2014. évi helyi önkormányzati választásokon az 5. számú egyéni választókerület mandátumát nyertem meg. Az alábbiakról szeretném tájékoztatni a választókörzetemet:

 

Mint választott képviselő folyamatosan résztvevője vagyok Érd Megyei Jogú Város Közgyűlés munkájának. A közgyűlési munka mellet három bizottságban végzem még képviselői munkámat. A Közrendvédelmi Bizottság elnökeként valamint a Sport és Ifjúsági és a Pénzügyi és Költségvetési Bizottságban.

 

A 2017-es évben a következő munkák elvégzésére került sor a választókerületemben:

 

 

  • Ajtony utca szilárd útburkolattal való ellátása az utca teljes hosszában (képviselői keret felhasználásával, kb. 160 méter hosszúságban)
  • Aladár utca szilárd útburkolattal való ellátása az utca teljes hosszában (képviselői keret felhasználásával, kb. 140 méter hosszúságban)
  • András utca szilárd útburkolattal való ellátása az utca teljes hosszában (csatornázási projekt befejezésével, kb. 100 méter hosszúságban)
  • Álmos utca szilárd útburkolattal való ellátása az utca teljes hosszában (képviselői keret felhasználásával, kb. 160 méter hosszúságban)
  • Topoly utca szilárd útburkolattal való ellátása (képviselői keret felhasználásával, kb. 80 méter hosszúságban)
  • Szegfű utcában szikkasztóárok készítése (képviselői keret felhasználásával, kb. 150 méteres hosszúságban)
  • Kálvin tér buszmegálló térburkolattal való ellátása (kb. 200 nm), valamint padok és a későbbiekben szemeteskukák elhelyezése (városi beruházásban)
  • Duna utcában 30 km/h sebességkorlátozó táblák elhelyezése az utca teljes hosszában (lakossági kérésre a forgalomterhelés és a gyorshajtások esetleges csökkentésére)

 

Érd, 2017. december 15.

 

 

 

 

                                                                                                           Tekauer Norbert